FULDAUTOMATISKE VASKEHALLER

Vi ved, hvordan man vasker køretøjer og hvad der skal til for at designe effektive, miljøvenlige vaskehaller. NoviCleans ejergruppe driver også selv et af Danmarks førende vaskehaller, og sammen med mange års erfaring fra vaskebranchen i Nordamerika har vi løsningen til effektivisere vask af jeres køretøjer.

VORES VASKEHALLER

NoviClean er autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskehaller. Vi har allerede leveret vaskehaller til alle slags brancher over hele Nordamerika, og nu er vi også at finde herhjemme i Danmark. Det er vores ypperste speciale at levere, installere og servicere fuldautomatiske vaskehaller til lastbiler, busser og andre store køretøjer, der kræver høj vaskevolumen.

Skræddersyet vaskeanlæg til lastbiler
LASTBILER
Skræddersyet vaskeanlæg til specialkøretøjer
SPECIALKØRETØJER
Skræddersyet vaskeanlæg til busser
BUSSER
Skræddersyet vaskeanlæg til toge
TOG
Skræddersyet vaskeanlæg til hjulvask
HJULVASK
Reservedele og service til vaskeanlæg og vaskesystemer
Reservedele & Service

SKRÆDDERSYET & NØGLEFÆRDIG VASKEHAL

Det er både vores stolthed og vores ypperste ekspertise at levere og installere vaskehaller designet specifikt til jeres behov, så I får den bedste og mest effektive løsning til vask af jeres køretøjer som muligt.

Det indebærer fuldautomatiske vaskehaller udstyret med den nyeste og skarpeste teknologi indenfor rengøringsverden såvel som mere manuelle og simple installationer til vask og rengøring af eksempelvis mindre flåder køretøjer eller mere særegne behov.

I tæt samarbejde med jer og jeres medarbejdere, bygger vi en vaskehal der opfylder jeres ønsker på en praktisk og rentabel måde. Her tager vi blandt andet højde for både plads, lokation og økonomiske overvejelser.

Sådan sikrer vi bedst, at der er taget hånd om alle omstændigheder så I gnidningsløst og effektivt og får garanteret komplet rengøring af jeres lastbiler, busser eller andre store køretøjer.

LÆS MERE
Vaskeanlæg med vandgenanvendingsanlæg

NoviClean skilt og logo

FULL-SERVICE
INSTALLATION

Vi sørger for det hele. Det inkluderer alle tekniske og praktiske installationer såvel som jordarbejde, tilslutning af kloak, porte, osv.

Men det er selvfølgelig også muligt at vælge visse af disse områder fra, hvis I ønsker selv at stå for dem. Det er alt del af vores målsætning om at yde en så skræddersyet service som muligt. Derfor er der ydermere også mulighed for at tilbygge alt fra kontor til badeværelse og kunderum til jeres vaskehal.

Målet er, at I får præcis den vaskehal, som I ønsker, fra den originale skitse på blåtrykket til aflevering af nøgle.

Derfor, efter vaskehallen er kommet op at køre, tilbyder vi også løbende service af alle installationer og apparater, så I aldrig behøver bekymre jer om afbrydelser i driften på grund af nedbrudte vaskesystemer.

Kontakt os gerne i dag og få et uforpligtende tilbud på en ny vaskehal.

LÆS MERE

RENTABEL & MILJØVENLIG TEKNOLOGI

NoviCleans vaskehaller er alle designet med fremtiden in mente. Mange af vores kunder operer indenfor brancher, hvor effektivitet og rentable løsninger er i høj kurs.

Derfor sørger vi også for at have fingeren på pulsen og følger den teknologiske udvikling nøje, så vi altid kan levere de bedste, mest omkostningsbesparende løsninger muligt.

Et glimrende eksempel herpå er vores innovative vandgenbrugsanlæg, der passivt og fuldstændig uden vedligehold sørger for både effektiv filtrering og miljøvenligt genbrug af vand. Samtidig er det også med til at sikre en konstant strøm af vand fremfor en varierende stråle.

Vaskeanlæg med vandgenanvendingsanlæg