VASKEHAL TIL TOG

NoviCleans fuldautomatiske vaskehaller håndterer al den tunge togvask, så I og jeres medarbejdere har mulighed for at fokusere på andre vigtige opgaver.

OM VORES VASKEHALLER TIL TOG

I tæt samarbejde med jer, designer og installerer vores team en vaskehal til jeres tog og andre køretøjer ud fra jeres ønsker og behov. Vores vaskehaller klarer alle størrelser, er praktisk talt vedligeholdelsesfri og tilmed miljøvenlige. En skræddersyet vaskehal fra NoviClean håndterer al jeres togvask med en sikker hånd.

ALSIDIGE VASKEHALLER

NoviClean har vi mange års erfaring med distribution og installation af InterClean Equipment vaskehaller.

Vores fag er vores ekspertise og det, vi gør aller bedst. Derfor har alle vores samarbejder grundlag i denne erfaring og vores indsigt i de nyeste udviklinger indenfor vores området.

Det vil sige, at vi kan designe en nøglefærdig, fuldautomatisk vaskehaller, der kan håndtere rengøring af alle jeres køretøjer, fra lokomotiv til sporvogne, godstog og passagervogne.

DEN SKARPESTE TEKNOLOGI

Vores togvaskehaller bliver brugt i en lang række togsystemer over hele verden. Og årsagen er ret simpel: Det er ganske enkelt en af de mest effektive løsninger til vask af rullende materiel.

Med strategisk placering af roterende vaskedyser, særlige børster og førende sæbeprodukter, vasker vores skræddersyede vaskehaller alle udvendige områder på jeres tog og vogne — og det gælder selv de mest besværlige afkroge.

Læs mere

Tog vasket i vaskehal med mange dyser, der sprøjter vand Togvask - Vaskeanlæg til toge Tog kører ind i fuldautomatisk vaskehal

Udendørs vaskehal til tog på perronen med tog i baggrunden Togvask - Effektiv og hurtig togvask - NoviClean Indendørs vaskehal indefra til togvask

EFFEKTIV OG NEM TOGVASK

Med InterCleans state-of-the-art produkter, designer og installerer vi specialfremstillede vaskehaller, der gennem moderne sæbekemi og den nyeste teknologi gør jeres tog skinnende rene.

Ligegyldigt hvilken type tog, vi snakker om, har vi den erfaring og ekspertviden, der sikrer, I får den bedste hal til jeres behov.

Yderst sjældent har to virksomheder brug for den samme løsning, og med det in mente opstarter vi altid et nyt samarbejde med at sætte jeres ønsker og behov forrest.

Vores mål er altid jeres fulde tilfredshed. Sådan garanterer vi, at I har jeres på det rene.

FÅ ET TILBUD