AUTOMATISKE SPECIAL­VASKEANLÆG

Vores vaskeanlæg reducerer personaleomkostininger samt øger sikkerheden omkring vaskeanlægget.

OM VORES AUTOMATISKE SPECIAL­VASKEANLÆG

Med almindelige vaskeanlæg kan det tage mere end 12 timer at vaske specialkøretøjer grundigt, hvilket er uacceptablelt for mange virksomheder. Hos NoviClean forstår vi behovet for at effektivisere vaskeprocessen, og det er derfor vores vaskeanlæg kan vaske køretøjer på mindre end fem minutter.

NoviClean tilbyder forskellige løsninger, der er specialdesignet til hver enkelt flåde af specialkøretøjer og kundens behov. Vores mest populære vaskeanlæg er vores automatiske vasketunnelpakker, der kan levere hurtig vaskekapacitet. Denne type vaskeanlæg er nemme at betjene idet chaufføren kører igennem vasken imens maskinen udfører vaskearbejdet.

Den mest effektive måde at fjerne et genstridigt lag af jord, grus, mudder og skidt er at påføre en høj volumen vand ved lavt tryk. På denne måde bliver køretøjerne vasket sikkert uden at beskadige maskineriet eller udsætte dit personale for risiko for arbejdsskader.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder for at tilpasse vaskeanlægget til den enkelte kunde med f.eks.: undervognsvask, intensive sidevaskedyser, olieskimmere og specialdesignede kontrolpaneler. Vores automatiskevaskeanlæg tilbydes integreret med InterCleans patenterede vandgenanvendingssystem.