Truckvask – Vaskeanlæg til trucks

Vi højner kvaliteten af truckvask med fuldautomatiske vaskeanlæg til trucks. Nemme at vedligeholde og specialdesignede efter jeres ønske.

NoviCleans truckvask

Hos NoviClean er vi specialister i truckvask. Med vores miljøvenlige og effektive vaskeanlæg til trucks, kan vi hjælpe jeres virksomhed med renere trucks. Vores vaskeanlæg til trucks specialdesignes efter jeres ønsker. Samtlige af vores systemer er fuldautomatiske, effektive og miljøvenlige. Det har aldrig været lettere at få truckvask før!

Vi er klar over, hvor vigtig tidsfaktoren er, hvorfor vi også sørger for en hurtig men effektiv truckvask, så I hurtigt kan sende lastbilerne afsted på landevejen igen.

Længere levetid for jeres trucks

Igennem mange års erfaring med trucks, er vi ligeledes klar over, at trucks trækkes igennem vind og vejr, og kan derfor let samle alt muligt skidt med sig på de lange ture ude på landevejen. Det er derfor også utrolig vigtigt for driftssikkerheden, at de bliver rengjort ofte.

Med en truckvask fra NoviClean garanterer vi fjernelse af genstridigt skidt, som specielt sætter sig på bremserne. En truckvask hjælper derfor ikke kun på driftssikkerheden, men giver også en længere levetid for trucken.

Trucks er chaufførens andet hjem

En truckchauffør har nogle rigtig lange strækninger, som de skal ud på, hvorfor de også ofte anser trucken for deres andet hjem. Det er derfor også vigtigt, at trucken anses som værende professionel udadtil. Ved at opretholde en god truckvask, virker trucken ekstra professionel. En truckvask giver derfor også et mere præsentabelt billede af virksomheden.

Det smitter ligeledes også af på chaufførens arbejdsglæde idet, at det forbindes med en stolthed, at der køres rundt i en super ren og nyvasket truck.

Skån miljøet med en truckvask

Vores unikke blanding af vaske- og plejekemi, udvalg af specialiserede børster og lav- og højtryksdyser sørger for både hurtig og grundig rengøring af jeres trucks. Dertil er vores vaskeanlæg til trucks også miljøvenlige med cutting-edge innovativt vandgenbrugsanlæg.