EFFEKTIV VASKEHAL TIL STORE BILER

Vores vaskehaller til store biler er fuldautomatiske, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

FÅ SKRÆDDERSYET EN VASKEHAL TIL STORE BILER

Er du virksomhedsejer til en vognpark med store biler, som kører mange tusinde kilometer om året på de store landeveje? I så fald, kender du helt sikkert til den udfordring i, at dine store biler bliver hurtigt beskidte. Ligeledes kender du til det store arbejde, der skal lægges i for at gøre disse store biler rene.

Et manuelt og hårdt fysisk arbejde skal lægges i for at holde disse store biler ekstra rene. Det er ikke bare nok med en skylning via en standard vaskehal. Skidt og snavs kan sidde selv de mest genstridige steder og endda der, hvor mange ikke altid lige kan se det – eller tænker over det.

Det er forståeligt, hvis man vælger den hurtige løsning i en standard vaskehal, eftersom det er ekstra tidskrævende og ressource krævende, at man skal stå og rengøre disse store biler i alle kroge. Problemet er ofte blot, at man ikke får alt det skidt og snavs med, som gemmer sig. Får man ikke det 100% med, kan dette desværre ende med at skade køretøjet, som i sidste ende vil betyde, at du skal lede efter nye køretøjer.

Vi har derfor hos NoviClean valgt at specialisere os i vaskeanlæg og vaskehaller til store biler. Med vores store ekspertise inden for dette område, kan du få din helt egen vaskehal til store biler, som kan være til at rengøre køretøjet fra top til tå. Selv i de mindste afkroge, hvor skidt og snavs ofte kan være svært at få fjernet.

Vores vaskehal til store biler bliver naturligvis specialdesignet efter dine ønsker og behov. Vi har ingen standard pakkeløsninger i vores vaskehaller. Vi sætter os ned med dig og lytter til dine ønsker og behov. Hertil kommer vi med vores mange års erfaring, så vi kan finde den bedste vaskehal til dine store biler.

Med vores vaskehal til store biler, vil du opnå ikke blot en grundig og effektiv men også hurtig og tidsbesparende vask. Vores vaskehal sørger for ikke ødelægge nogle dele af køretøjet. Dertil kan vi også tilføje, at vores vaskehal til store biler er miljøvenlig.

Kontakt os angående en vaskehal til store biler

Forlæng levetiden på køretøjerne

Hos NoviClean har vi igennem mange år leveret vaskeanlæg og vaskehaller til mange forskellige virksomheder. Vi har derfor også kunne finde inspiration i mange af disse virksomheder, som har været med til at gøre vores vaskehaller til store biler bedre.

Ud fra alt den erfaring, som vi har fået igennem årene, har vi kunne skabe en vaskehal, der vil kunne give en effektiv, grundig og hurtig vask af de store biler. Dette har også været med til at kunne forlænge levetiden på køretøjerne, eftersom vaskehallen sørger for at komme ind og rengøre samtlige steder på køretøjet, uden at skabe nogen form for skade.

Vaskehallen skaber ekstra arbejdsglæde

Det vil ikke kun være din virksomhed, der står som værende mere professionel, når den store bil kommer kørende ud fra vaskehallen. Men det vil også være dine chauffører, som vil virke ekstra professionelle, når de kører rundt i et skinnende køretøj. Ligeledes vil det smitte af på arbejdsglæden for dine chauffører, da de også får et mere præsentabelt billede.

Der er derfor rigtig mange gode fordele ved en vaskehal til store biler. Ikke bare arbejdsglæden og den ekstra professionelle tonegang, men også at køretøjet vil være i ekstra god stand, da alt skidt og snavs bliver fjernet, når den store bil køres igennem vaskehallen.

Kontakt os angående en vaskehal til store biler