LASTVOGNSVASK ÅRHUS

Hos NoviClean får du din egen og unikke lastvognsvask til din virksomhed i Århus. Vores lastvognsvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Driver du en virksomhed i Århus med lastvogne, er du sikkert stødt på, hvor stort og ressourcekrævende stykke arbejde det er, når der skal koordineres med vagtplanerne for dine chauffører. Der skal ligeledes findes frem til den nærmeste lastvognsvask, og du kan aldrig med garanti vide dig sikker på, om der er plads på netop den dag, hvor du ønsker dine lastvogne vasket.

Hos NoviClean har vi specialiseret os i lastvognsvaske, og vi kan også tilbyde dig en skræddersyet lastvognsvask til din virksomhed. På denne måde opnår du og dine chauffører mere frihed, og du vil mærke en nemmere arbejdsgang i forhold til lastvognsvask, da du selv er herre over, hvor og hvornår du ønsker vask af dine lastvogne. Vores samarbejde med InterClean Equipment sikrer både dig og os, at vi designer og opbygger vores lastvognsvaske af materialer i høj kvalitet.

Lastvognsvasken bliver designet ud fra dine ønsker og behov, og du kan derfor vide dig 100% sikker på, at du får lige nøjagtig den lastvognsvask, som du har behov for. Du vælger frit selv en lokation i Århus, hvortil vi sørger for levering og installeringen. Både du og dine chauffører bliver sat godt ind i anlægget, så I kan komme hurtigt i gang med lastvognsvasken i Århus.

En miljøvenlig lastvognsvask

Hos NoviClean bekymrer vi os om vores fælles miljø, og vi har i den forbindelse indgået et samarbejde med Sense of Smell, der står for vores unikke blanding af vaske- og plejekemi. Blandingen er på ingen måder skadelig for miljøet, og du kan derfor med god samvittighed benytte dig af din lastvognsvask i Århus, lige så ofte, som du har behov for.

Vi sørger for serviceringen og vedligeholdelse

Skulle der opstå nogle tekniske problemer med lastvognsvasken, har vi et team af servicefolk klar til at hjælpe dig. Vi kommer gerne ud på hastebesøg, hvortil vi hurtigt vil diagnosticere og udbedre problemet, så du og dine chauffører kan fortsætte med at vaske jeres lastvogne i Århus.

Hvis du er interesseret i at høre mere om en lastvognsvask i Århus, kan du altid kontakte os, det er helt uforpligtende.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk