OM OS

Vi specialiserer os i miljøvenlige, automatiske og manuelle vaskeanlæg og vaskeanlæg til tunge køretøjer, der arbejder i mudder, sand, og lerjord både i det danske terræn og på vejnettet. Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer. Vi tilbyder pakkeløsninger med forbyggende vedligehold og biologisk nedbrydelig vaske- og plejekemi til alle vores kunder.

HVEM ER VI

Mikkel Merrild - Indehaver og tekniker af NoviClean

Mikkel Merrild

Indehaver og Tekniker

(+45) 21 75 46 90
mikkel@noviclean.dk
Vladimir Tokovyy fra NoviClean

Valdemar Volt

Tekniker

(+45) 53 84 53 59
vt@noviclean.dk
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Programmør og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

VORES SAMARBEJDSPARTNERE & LEVER­ANDØRER

InterClean Equipment, LLC is an engineering, innovation, and technology pioneer in the field of large vehicle cleaning and water recycling applications.

InterClean Equipment, LLC

NoviClean er en autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg.

InterClean Equipment har installeret vaskeanlæg over hele verden fra deres hovedkontor i Ann Arbour, Michigan, USA siden midten af 80erne.

InterClean Equipment, LLC is an engineering, innovation, and technology pioneer in the field of large vehicle cleaning and water recycling applications.

COPENHAGEN TRUCK WASH

NoviCleans ejergruppe driver Copenhagen Truck Wash og samarbejder med deres personale om salg og service af vaskeanlæg i Danmark.

Copenhagen Truck Wash er et af Danmarks førende vaskeanlæg, og har vasket lastbiler i deres fire vaskehaller i Hvidovre og Høje Taastrup siden 2016.