EFFEKTIV LASTBILVASK

Vores lastbilvaskeanlæg er fuldautomatiske, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

OM VORES LASTBILVASK

Hos NoviClean har vi valgt at specialisere os i lastbilvask. Vores effektive vaskeanlæg til lastbiler hjælper jeres virksomhed med at holde jeres lastbiler rene med en komplet lastbilvask. Udover det, er vores lastbilvask også miljøvenlig. I samråd med jeres virksomhed, sørger vi for at skabe en helt unik lastbilvask. Vi specialdesigner et vaskeanlæg til lastbilerne, som I lige netop ønsker det.

Lastbilvasken hjælper på levetiden

Vi har igennem mange år skabt resultater med lastbilvask, og vi har derfor også kunne konkludere, at lastbilerne holder langt længere, når de holdes rene. En lastbil trækkes igennem diverse vind og vejr, og de samler derfor let masser af skidt med sig på de mange lange ture ude på lande- og motorvejene. Skidtet sætter sig på maskineriet, som kan ende med at ødelægge lastbilen, og dermed også skabe en usikker driftssikkerhed.

Vasketunneller

NoviCleans vasketunnel er målrettet vognparker med høje krav til ydeevnen. Med en kombination af vaske- og plejekemi, dyser med høj volumen og lavt tryk, samt højtryksdyser, sørger vi for en hurtig og effektiv lastbilvask.

Vaskeanlægget kan være udstyret med børster, højtryksdyser, og kan også installeres sammen med et portalvaskeanlæg, der udfører en indledende undervogns- og forvask.

Læs om vores tunnelvask til lastbiler her

Lastbil der vaskes i vaskeanlæg fra NoviClean Bil der spules i et vaskesystem fra NoviClean Lastbil der klargøres til vask i vaskesystem fra NoviClean Vaskesystem fra NoviClean Vaskesystem til lastbiler fra NoviClean

Firmabil der vaskes i vaskeanlæg fra NoviClean Vaskeanlæg til lastbiler fra NoviClean Lastbil der vaskes i et vaskeanlæg fra NoviClean Stort vaskeanlæg og vaskesystem fra NoviClean Lastbil der vasket i vaskeanlæg til lastbiler fra NoviClean

PORTALVASKEANLÆG

NoviCleans portalvaskeanlæg er ideelle til specialkøretøjer og køretøjer med et design, der gør dem udfordrende at rengøre. Et portalvaskeanlæg kan ganske enkelt installeres i vaskebåsen, hvor dyser, børster eller en kombination af begge udfører vaskearbejdet. Kan installeres sammen med en undervogns- og forvask.

Læs om NoviCleans portalvaskeanlæg til lastbiler her

Lastbilen er som et andet hjem

Lastbilchaufførene bruger det meste af deres tid i deres lastbiler, eftersom de har nogle rigtig lange strækninger året ud. Dertil anses lastbilen ofte værende som deres andet hjem. Med en lastbilvask, vil lastbilen automatisk anses mere professionel, og dette vil skabe en højere arbejdsglæde for chaufføren ligeså. Ligetil vil en lastbilvask være med til at skabe et mere præsentabelt billede af virksomheden.

Miljøvenlig lastbilvask

Hos NoviClean går vi op i miljøet, hvorfor vi også har skabt miljøvenlige vaskeanlæg til lastbiler. Vi har skabt en unik blanding af vaske- og plejekemi, som fungerer miljøvenligt med vores med cutting-edge innovativt vandgenbrugsanlæg. Vores lastbilvask fungerer med udvalg af specialiserede børster og lav- og højtryksdyser sørger for både hurtig og grundig rengøring af jeres lastbiler.