EFFEKTIV LASTBILVASK

Vores lastbilvaskeanlæg er fuldautomatiske, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

OM VORES LASTBIL VASKEAN­LÆG

Sammen med din virksomhed, vil Novicleans team designe et vaskesystem til jeres vognparks unikke behov. Vores vaskeanlæg er effektive og miljøvenlige, og vi har en række løsninger til lastbilvask: fuldautomatisk tunnelvask, portalvaskeanlæg, eller en kombination af begge dele.

Vasketunneller

NoviCleans vaskeanlæg er målrettet vognparker med høje krav til ydeevnen. Med en kombination af vaske- og plejekemi, dyser med høj volumen og lavt tryk, samt højtryksdyser, vasker vores lastbil vaskeanlæg hurtigt og effektivt.

Vaskeanlægget kan være udstyret med børster, højtryksdyser, og kan også installeres sammen med et portalvaskeanlæg, der udfører en indledende undervogns- og forvask.

LÆS MERE

Lastbil der vaskes i vaskeanlæg fra NoviClean Bil der spules i et vaskesystem fra NoviClean Lastbil der klargøres til vask i vaskesystem fra NoviClean Vaskesystem fra NoviClean Vaskesystem til lastbiler fra NoviClean

Firmabil der vaskes i vaskeanlæg fra NoviClean Vaskeanlæg til lastbiler fra NoviClean Lastbil der vaskes i et vaskeanlæg fra NoviClean Stort vaskeanlæg og vaskesystem fra NoviClean Lastbil der vasket i vaskeanlæg til lastbiler fra NoviClean

PORTALVASKEANLÆG

NoviCleans portalvaskeanlæg er ideelle til specialkøretøjer og køretøjer med et design, der gør dem udfordrende at rengøre. Et portalvaskeanlæg kan ganske enkelt installeres i vaskebåsen, hvor dyser, børster eller en kombination af begge udfører vaskearbejdet. Vaskeanlægget kan installeres sammen med en undervogns- og forvask.

LÆS MERE