EFFEKTIV LASTBILVASK

Vores lastbilvaskeanlæg er fuldautomatiske, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

OM VORES LASTBILVASK

Er du virksomhedsejer af en vognpark, hvor I har mange lastbiler kørende på diverse landeveje, hver dag? Hvis du er den person, så kender du sikkert også til alt den hårde slid, tid og arbejde, der skal lægges i at give lastbilen en ordentlig vask.

Lastbilerne trækker så meget skidt og snavs med sig i hverdagen, når det krydser de mange kilometer, og det kræver derfor en grundig lastbilvask. Ofte kan det dog hænde, at det ikke er her, at virksomhedsejerne bruger deres store ressourcer, eftersom det er meget tidskrævende med en lastbilvask.

Ofte tager man den lette løsning med lastbilvasken, hvilket bliver en manuel vask. Problemet med at vælge den manuelle vask fremfor en effektiv og automatisk lastbilvask er, at man ikke kommer ind alle de steder, hvor der er behov for det. Får man derfor ikke givet lastbilen den rengøring, som er nødvendig, kan man ende med at skade køretøjet.

Hos NoviClean har vi valgt at specialisere os inden for vaskeanlæg og her mere specifikt – lastbilvask. Vi har designet et vaskeanlæg til lastbiler, som kan være med til at holde dine ressourcer i forretningen nede, imens dine chauffører kører rundt med en ren lastbil.

Vores lastbilvask sker via vores vaskeanlæg, som sørger for at give lastbilen en komplet vask og rens. Alt sammen helt uden at ødelægge diverse dele eller andet på køretøjet. – Og skulle det oveni ikke være nok, så er vores lastbilvask naturligvis også miljøvenlig!

I samråd med dig, ser vi nærmere på dine ønsker og behov for en lastbilvask, hvortil vi skræddersyer et vaskeanlæg til lastbilerne, som passer lige ind i din vognpark, så I altid kan opnå en effektiv og hurtig lastbilvask.

Opnå længere levetid på køretøjerne

Igennem vores mange års erfaring med levering af skræddersyet vaskeanlæg til lastbiler, har vi forsøgt mange forskellige lastbilvaske af. Men én ting er dog sten sikker, en effektiv og grundig vask af lastbilen forøger levetid på køretøjet.

Tænker man ligeledes over, hvor meget skidt og snavs en lastbil opnår på et års tid, når det trækkes igennem vind og vejr, så er det ikke så underligt, at en grundig lastbilvask er nødvendig. Men ingen virksomheder orker at stå med det hårde og manuelle slid. Det er derfor, at du får muligheden for en skræddersyet lastbilvask. Vores vaskeanlæg til lastbiler designet lige efter dine behov.

Kontakt os angående lastbilvask

Vasketunneller til lastbiler

Er du virksomhedsejeren, der har en vognpark, hvor I har helt igennem høje krav til ydeevnen på jeres lastbilvask, er du garanteret den perfekte løsning med en vasketunnel til dine lastbiler. Vores lastbilvask foregår via en vasketunnel, hvor en kombination af vaske- og plejekemi, dyser med høj volumen og lavt tryk samt højtryksdyser arbejder for at rengøre lastbilerne. Dette sørger for en hurtig men effektiv og grundig lastbilvask.

Hvad du enten er til, sørger vi naturligvis for at bygge en lastbilvask via vores vasketunnel til din vognpark. Du kan fx vælge en vasketunnel til lastbiler, der er udstyret med børster, højtryksdyser, og kan også installeres sammen med et portalvaskeanlæg, der udfører en indledende undervogns- og forvask.

Læs om vores tunnelvask til lastbiler her

Portalvaskeanlæg til lastbiler

Har du specialkøretøjer og/eller køretøjer med et design, som kan gøre det ekstra vanskeligt at rengøre, er du helt sikkert typen, der skal gå efter et portalvaskeanlæg. Som vi har talt om tidligere, er en grundig lastbilvask meget vigtig, da det hjælper på levetiden af køretøjet, men hvis dit køretøj har udfordrende rengøringsområder, kan dette være en svær omgang.

Et portalvaskeanlæg kan ganske enkelt installeres i vaskebåsen, hvor dyser, børster eller en kombination af begge udfører vaskearbejdet. Kan installeres sammen med en undervogns- og forvask.

Læs om NoviCleans portalvaskeanlæg til lastbiler her

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

Forkæl dine chauffører med et rent hjem

Idet man som lastbilchauffør kører mange tusinde kilometer rundt på diverse landeveje året rundt, bliver lastbilvasken automatisk også til chaufførens andet hjem. Og ligesom vi kender det hjemme fra vores egne fire vægge, vil vi naturligvis gerne have os et rent og præsentabelt hjem.

Med en lastbilvask, vil lastbilen automatisk anses mere professionel, og dette vil skabe en højere arbejdsglæde for chaufføren ligeså. Ligetil vil en lastbilvask være med til at skabe et mere præsentabelt billede af virksomheden. Et vaskeanlæg til lastbiler er derfor utrolig vigtig ikke blot for virksomheden men også for chaufføren. Det bedste er at kunne få en glad medarbejder blot ved en lastbil rens.

Miljøvenlig lastbilvask

Hos NoviClean går vi op i miljøet, hvorfor vi også har skabt miljøvenlige vaskeanlæg til lastbiler. Vi har skabt en unik blanding af vaske- og plejekemi, som fungerer miljøvenligt med vores med cutting-edge innovativt vandgenbrugsanlæg. Vores lastbilvask fungerer med udvalg af specialiserede børster og lav- og højtryksdyser sørger for både hurtig og grundig rengøring af jeres lastbiler.

Eksperter i vask af lastbiler

Hos NoviClean er det ikke blot noget vi siger, når vi er eksperter i vask af lastbiler. Vi kan nemlig også med stolthed fortælle, at vi er en autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg. Dette er også et pejlemærke for dig som kunde, at når du bestiller et vaskeanlæg til vask af lastbiler, får du et produkt i høj kvalitet.

Vi kan som autoriseret distributør garantere dig, at vi leverer dele og udstyr til vask af lastbiler i høj kvalitet. Det er også den sikkerhed, at vi ikke kun vil sikke for os selv eller overfor dig og din virksomhed – men også for køretøjerne. Vi kan derfor sikre os, at dine køretøjer ikke tager skade, når der udføres en vask af lastbiler på dem.

Har du fundet lysten til et vaskeanlæg eller en vaskehal, der kan give en ultimativ vask af lastbiler? I så fald, står vi altid klar til at høre fra dig. Tag kontakt til os her!

Kontakt os angående lastbilvask