SPECIAL­VASKEANLÆG

Vores specialvaskeanlæg er designet til at arbejde for dig – uanset om et automatisk eller et manuelt vaskeanlæg passer bedst til din virksomheds behov.

OM VORES SPECIAL­VASKEANLÆG

Vi har mange års erfaring ud i levering og servicering af specialvaskeanlæg, til f.eks. entreprenørmaskiner og militærkøretøjer. Vores prioritet er at specialdesigne vaskeanlæg og vaskehaller, der er tilpasset kundens behov og vasker hurtigt og effektivt for at spare både tid og omkostninger til vedligehold af køretøjer. Vi tilbyder både automatiske vaskeanlæg, manuelle vaskeanlæg, eller en kombinationsløsning. Specialvaskeanlægget kan installeres både med og uden vores patenterede vandgenanvendingssystem.

AUTOMATISK VASKER

Vores automatiske vaskeanlæg balancer virksomhedens behov for en hurtig og effektiv vask og grundig rengøring af køretøjer. Vaskeanlæggeenes fleksible design kan tilpasses specialkøretøjer af alle størrelser og former og leverer en optimal vask hver gang.

LÆS MERE

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

MANUELT SPECIAL­VASKEANLÆG

En omkostningsbevidst løsning til grunding vask af specialkøretøjer. Vores manuelle vaskeanlæg benytter lavtryks dyser med høj vandvolume, der giver en konstant, intens, og målrettet strøm af vand, som langt overstiger vaskeevnen fra en almindelig højtryksrenser.

LÆS MERE