Hjem » Specialvaskeanlæg » Manuelle Specialvaskeanlæg

MANUELLE SPECIAL­VASKEANLÆG

Vores manuelle specialvaskeanlæg er omkostningseffektive og robuste, og er designet til at tackle de mest udfordrende vaskeopgaver.

OM VORES MANUELLE SPECIAL­VASKEANLÆG

InterCleans WashMan vaskeanlæg er en hurtig og økonomisk løsning, der er ideel til at vaske tunge køretøjer inden service.

Den mest almindelige udstyrspakke har manuelle højvolumen vandkanoner og brandslanger, men det præcise design af udstyrspakken afhænger af kundens vaskebehov. Vask ved høj volumen vand og lavt vandtryk er en sikker metode og et effektivt alternativ til at bruge almindelige højtryksrensere til at fjerne genstridige lag af jord og andet snavs fra store områder af køretøjet.

Vi tilbyder mange forskellige typer ekstraudstyr til vores standard WashMan vaskeanlæg, f.eks. Titan højtryksrenser, automatisk undervogns- og afvaskning, olieskimmer og en rækker opgraderinger af dyser. Alle vores manuelle vaskeanlæg kan bruges sammen med InterCleans patenterede vandgenanvendingssystem.

Kontakt os angående manuelle specialvaskeanlæg

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk