Togvask – Vaskeanlæg til toge

InterCleans togvaskeanlæg er fuldt tilpasset hver enkelt lokation, og leverer en unik vaskeevne.

OM VORES TOGVASK

NoviClean distribuerer og servicerer lokations-specifikke togvaskeanlæg til vask af passagervogne, sporvogne, godstog og lokomotiver. InterClean bruger specialfremstillede vaskeanlæg og sæbekemi til at gøre tog skinnende rene. Unanset typen af tog, har vi erfaring og viden til at designe en effektiv vaskeløsning.

De togvaskeanlæg vi distribuerer har været brugt til en lang række togsystemer over hele verden, og InterCleans Centri*Spinner er en af de mest effektive vaskeanlæg der er blevet designet til rullende materiel. Ved hjælp af strategisk placerede roterende vaskedyser, børster og førende sæbeprodukter rengør vores specialdesignede gennemkørselsvaskeanlæg alle udvendige områder på toget – selv svært tilgængelige områder.

Altid rene toge med togvask

Hos NoviClean forstår vi vigtigheden af rene toge. Et tog kører mange kilometer på et år, og kører i forskellige vejrforhold, hvilket også betyder, at toget samler masser af skidt og snavs med sig. Derfor er det også utrolig vigtigt, at toget holdes rent. Dertil har vi hos NoviClean skabt muligheden for en togvask. Vores togvask hjælper togene med at være bedst vedligeholdt, så de kan holde til de mange kilometer året rundt. Et rent tog giver også passesagerne en større glæde, da toget fremstår mere professionelt grundet en togvask.

Vores smarte gennemkørselsvaskeanlæg til togvask giver jeres toge en hurtig men effektiv rengøring af jeres toge.