Togvask – Vaskeanlæg til toge

InterCleans togvaskeanlæg er fuldt tilpasset hver enkelt lokation, og leverer en unik vaskeevne.

OM VORES TOGVASK

Et tog drives igennem diverse vind og vejr året rundt. De mange tusinde kilometer på skinnerne hver dag betyder også, at toget driver meget skidt med sig. Det er derfor også nødvendigt, at toget får en grundig togvask rimelig ofte. Desværre kan det ofte dog være et problem med manuel togvask, at man ikke får rengjort de helt genstridige steder, fordi man ikke er 100% bevidst om, hvor skidtet kan befinde sig på toget.

Hos NoviClean har vi mange års erfaring med togvask, og vi har derfor også i samarbejde med InterClean Equipment udviklet et vaskeanlæg til toge. Vores vaskeanlæg til toge er med til at give et gennembrud for din virksomhed. Vaskeanlægget sørger for at give en grundig, effektiv og hurtig togvask, så toget er klar til at køre på skinner igen.

Kontakt os angående togvask

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

Skræddersyet vaskeanlæg til tog

Hos NoviClean har vi mange års erfaring med vaskeanlæg med toge, og vi har derfor også erfaret, at ingen virksomheder er 100% ens, hvorfor vi heller ikke tilbyder en standard løsning ift. vores vaskeanlæg til toge. Vi lytter til vores kunder, og vi kan derfor også garantere dig, at du får et skræddersyet og unikt vaskeanlæg til dine toge.

Vi sætter fokus på et tæt samarbejde, hvorfor vi sætter os ned med dig, hvor vi lytter til jeres behov og ønsker. På denne måde kan vi i samråd med jer finde frem til den bedste løsning ift. et vaskeanlæg til tog, så I altid får en komplet togvask.

Hurtig og effektiv togvask

En togvask kan være en meget ressourcekrævende oplevelse, og det kan koste både tid og penge for virksomheden, fordi toget ikke kan komme videre på skinnerne. Dette har vi hos NoviClean tænkt nøje ind i vores vaskehaller og vaskeanlæg til toge, hvorfor vi også kan garantere dig en togvask, der bliver hurtig men effektiv.

Vores vaskeanlæg til tog arbejder grundigt, hurtigt og effektivt, så der sørges for en komplet togvask, men uden det skal tage for langtid. Den hurtige og effektive togvask skader ikke toget på nogle måder. Tværtimod er den med til at give toget mange flere år at leve i.

Lavere vedligeholdelse omkostninger

Med vores vaskeanlæg til togvask opnår du en effektiv rengøring af dine toge. Togvasken sørger for at tage sig af selv det mest genstridige snavs, brændstofrester og ætsende stoffer, som sidder rundet på toget. Vores togvask er den bedste måde at forlænge dit togs levetid og reducere vedligeholdelsesomkostningerne.

Installering og servicering af vaskeanlæg til tog

Når vi har aftalt dine ønsker og behov, sørger vi naturligvis for at få udviklet vaskeanlægget til togene, men vi kommer derefter også ud og installerer det, som vi har aftalt. Du får dernæst en grundig vejledning i, hvordan vaskeanlægget til toget virker, hvortil du hurtigt kan komme i gang med en grundig, effektiv og hurtig togvask.

Skulle der opstå nogle problematikker med vaskeanlægget, står vi naturligvis klar på telefonen. Vi har adgang til diverse reservedele og andet, så vi hurtigt kan komme forbi og give servicering på jeres vaskeanlæg til tog.

Kontakt os angående togvask