VASKEANLÆG TIL BUSSER

NoviClean er en erfaren leverandør af busvaskeanlæg og en pålidelig partner i servicering af vores vaskeanlæg.

OM VORES BUSVAS­­KEANLÆG

Vores vaskeanlæg til busser er fuldautomatiske, nemme at vedligeholde og omkostningseffektive. Vores busvaskeanlæg er designet udfra tre modeller: vask med højtryksdyser, børster, eller en kombination af begge dele. Vores patenterede vandgenanvendings­system er en fuldt integreret del af alle busvaskeanlæg.

HYBRID VASKEANLÆG

Med et hybrid vaskeanlæg kører chaufføren igennem vaskebåsen imens højtryksdyser og stationære børster vasker bussen. Ligesom alle vores andre vasketunneller, vasker det hurtigt og effektivt, så rene køretøjer kan komme tilbage på vejen uden forsinkelser.

LÆS MERE

Vaskeanlæg til toge fra NoviClean Vaskeanlæg til busser fra NoviClean Hybrid vaskeanlæg fra NoviClean

Stor bil der vaskes i vaskeanlæg fra NoviClean Mobile vaskeanlæg til busser fra NoviClean Bus der vaskes i vaskeanlæg fra NoviClean

XJ VASKEANLÆG

Vores XJ busvaskeanlæg har en kombination af højtryksdyser og mobile børster, der vasker alle sider af bussen imens chaufføren kører langsomt igennem vaskebåsen.

LÆS MERE

ULTRA PORTALVASKE­SYSTEM

Perfekt til busser med ujævne overflader. Med et portalvaskesystem parkerer chaufføren ganske enkelt i vaskebåsen imens højtryksdyser, børster, eller en kombination af begge dele udfører vaskearbejdet. Vaskeanlægget kan kombineres med en for- og undervognsvask.

LÆS MERE

Erhvervsbil der vaskes i et vaskeanlæg Skræddersyet vaskesystem med børster Vaskeanlæg til busser fra NoviClean