BUSVASK – VASKEANLÆG TIL BUSSER

NoviClean er en erfaren leverandør af busvaskeanlæg og en pålidelig partner i servicering af vores vaskeanlæg.

OM VORES BUSVASK

Hos NoviClean har vi mange års erfaring inden for busvask. Busser drives hvert år igennem forskelligt vejr, hvilket får busserne til at indsamle masser af skidt og snavs. Skidtet sætter sig forskellige steder på bussen, og det er ikke altid, at man indser, hvor meget skidt der er opsamlet.

Vi har derfor opbygget vores maskiner og vaskeanlæg til at give en grundig, hurtig og effektiv busvask, så jeres busser altid kan være rene og præsentable, når de færdes på de mange veje rundt i landet.

Vi kan med vores vaskeanlæg til busser garantere jer en busvask ud over det sædvanlige. Vores højt teknologiske fuldautomatiske vaskeanlæg til busser er hårde mod skidtet men rolige over for bussen.

Vi har igennem mange år leveret vaskeanlæg til virksomheder, der har ønsket busvask på en hurtig men effektiv måde. Vi bruger ligeledes et vandgenanvendingssystem til vores busvask, så vi kan genanvende vandet og skåne miljøet. Det kalder vi en mere grøn og bæredygtig, busvask.

Vores busvaskeanlæg er designet ud fra tre modeller: Busvask med højtryksdyser, børster eller en kombination af begge dele. På denne måde er I altid sikret en effektiv busvask.

Med et vaskeanlæg til busser, kan vi garantere jer, at det er let at vedligeholde, og I holder ligeledes jeres omkostninger nede. Heri bl.a. fordi vi kan genanvende vandet fra busvasken.

Kontakt os angående busvask

HYBRID VASKEANLÆG

Med et hybrid vaskeanlæg kører chaufføren igennem vaskebåsen imens højtryksdyser og stationære børster vasker bussen. Ligesom alle vores andre vasketunneller, vasker det hurtigt og effektivt, så rene køretøjer kan komme tilbage på vejen uden forsinkelser.

LÆS MERE

XJ VASKEANLÆG

Vores XJ busvaskeanlæg har en kombination af højtryksdyser og mobile børster, der vasker alle sider af bussen imens chaufføren kører langsomt igennem vaskebåsen.

LÆS MERE

ULTRA PORTALVASKE­SYSTEM

Perfekt til busser med ujævne overflader. Med et portalvaskesystem parkerer chaufføren ganske enkelt i vaskebåsen imens højtryksdyser, børster, eller en kombination af begge dele udfører vaskearbejdet. Vaskeanlægget kan kombineres med en for- og undervognsvask.

LÆS MERE

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

Installering af busvask

Hos NoviClean sætter vi en ære i vores kunder, og når I har besluttet jer for hvilket vaskeanlæg, som I ønsker til jeres busser, kommer vi ud, og installerer dem. På denne måde er I sikre på, at jeres vaskeanlæg til busser bliver sat 100% korrekt op.

Servicering af vaskeanlæg til busser

Vi har ligeledes valgt hos NoviClean at tilbyde servicering af vores vaskeanlæg til busser. På denne måde kan vi sikre jer, at hvis der skulle blive nogle problemer med jeres vaskeanlæg, så kommer vi endelig gerne på hastebesøg, så vi kan sikre jer, at I hurtigt kan få jeres busser vasket på ny.

hjælp til service her.

Rengøring af bus

En ren bus giver ikke kun gladere passagerer men også glade buspersonale. Tanken om at køre i en ren og vedligeholdt bus giver automatisk dit personale en gladere oplevelse, og de vil derfor også automatisk skabe en gladere atmosfære til de mange rejsende passagerer.

Når vi taler om rengøring af busser, skal både vaskekvaliteten og vaskehastigheden gå op i en højere enhed sammen. Hos NoviClean går vi ikke ned på kvaliteten af vores rengøring af busser.

Vi har igennem mange års erfaring forstået vigtigheden af en ren bus, og har derfor også specialiseret os i bus rengøring. Vi kan derfor levere vaskehaller og vaskeanlæg til jeres virksomhed, som ønsker en komplet, hurtig men effektiv rengøring af jeres busser.

Kontakt os angående busvask