FLYVASK – VASKESYSTEM TIL FLY

NoviClean tilbyder effektiv skylle anlæg til fly målrettet offentlige og private virksomheder samt militæret. Med vores vaskesystem til fly opnår I en miljøvenlig og effektiv flyvask.

OM VORES FLYVASK

Et fly lægger utallige kilometer bag sig, når det fragter glade feriegæster til varmere himmelstøj, forretningsmænd til møder verden rundt eller fragter gods til deres respektive destinationer. Men de mange tilbagelagte kilometer betyder det også, at flyet udsættes for en del snavs, både i luften og på jorden. Og dette har en mærkbar effekt på aerodynamikken for flyet og derved også på brandstofforbruget, hvorfor det er nødvendigt med en flyvask.

EFFEKTIVT VASKESYSTEM TIL FLY

Vi forstår vigtigheden i, at et fly står så rent som muligt, og derfor tilbyder vi et vaskesystem til fly, som hjælper luftfartsselskaberne, militæret og flyejere med at holde deres fly så rene som muligt gennem en effektiv og grundig flyvask. Den effektive og grundige rengøring er ligeledes med til at opretholde flyets aerodynamik, så brandstofforbruget ikke bliver påvirket heraf.

Kontakt os angående flyvask
Skræddersyet vaskesystem til fly fra NoviClean
Vaskesystem til fly

SMART VASKESYSTEM TIL FLY

Med vores smarte flyvask får I ikke bare en omkostningsbevidst løsning. Med vores flyvask får I også en grundig løsning, da der er mange elementer på et fly, som der skal tage højde for ikke bliver beskadiget. Med et vaskesystem til fly kan I samtidig øge levetiden for jeres fly, da løbende vedligeholdelse, herunder flyvask med et effektivt skylle anlæg hjælper med at holde flyet så rent som muligt og undgå snavs i vigtige dele af flyet.

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

Vaskeløsninger til specialkøretøjer

Hos NoviClean har vi specialiseret os i vaskehaller, vaskeløsninger og skylleanlæg til specialkøretøjer med høj vaskevolumen. Heri bl.a. inden for flyvask. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at passe på miljøet, og derfor har vi skabt et miljøvenligt vaskesystem til fly. Vores system bruger en unik blanding af vaske- og plejekemi, som er udviklet med et miljørigtigt fokus, og som fungerer med vores innovative vandgenbrugsanlæg. Vores vaskesystem til fly bruger lavtrykdyser med en høj vandvolume. Dette betyder en konstant, intens og målrettet strøm af vand, som er mere effektiv og giver et bedre resultat end vand fra en almindelig højtryksrenser.

Med vores flyvask er I sikre på at få en grundig, sikker og effektiv rengøring af jeres fly. Vask efter vask.

Kontakt os angående flyvask