Vaskehaller til store køretøjer

Få en skræddersyet og unik vaskehal der passer ind i din virksomheds behov.

OM VORES VASKEHALLER

Hos NoviClean forstår vi vigtigheden af rene køretøjer. Vi har derfor også valgt at specialisere os vaskehaller. Vores fokus ligger på at skabe vaskehaller til virksomheder, hvor køretøjerne er i den helt store sektor. At skulle stå som virksomhed og vaske egne tunge og store køretøjer kan tage op til flere timer på en dag. Det er absolut ikke holdbart! Med en vaskehal fra NoviClean, kan vi garantere rene køretøjer i løbet af få minutter.

På trods af vores vaskehal er hurtig til rengøring af store køretøjer, betyder det naturligvis ikke, at vi går ned på effektiviteten. Med en vaskehal fra NoviClean, vil du uden tvivl opnå et skinnede rent køretøj.

Med en vaskehal fa NoviClean, kan vi garantere en reducering i personaleomkostninger. Vaskehallen øger ligeledes sikkerheden omkring vaskeanlægget.

Skræddersyet vaskehal efter dit ønske

Hos NoviClean ønsker vi ikke tilbyde nogle former for en standard-løsning, når vi taler om en vaskehal. Virksomheder og deres køretøjer er unikke, og der er derfor brug for en skræddersyet løsning. Vælger du en vaskehal fra os, sørger vi for at lytte til dine ønsker, så du får lige netop den vaskehal, som din virksomhed har behov for. Med en vaskehal fra NoviClean, bliver det ikke lettere.

Kontakt os angående en vaskehal

Vaskehaller der tager alle former for skidt

Diverse store og tunge køretøjer kører igennem det værste vind og vejr. Der bliver trukket mudder, jord, grus og andet skidt med op på køretøjet. Al det skidt ødelægger på maskineriet, og der er derfor ofte brug for en vask. Skulle en medarbejder stå at gøre dette så ofte, vil medarbejderen ikke kunne lave andet i løbet af en arbejdsuge.

Vaskehal bygget efter dit ønske

Når du kommer til os som potentiel kunde, vil vi naturligvis gøre alt for at imødekomme dine ønsker om en vaskehal. Vi tager endelig gerne et nærmere snak om dit behov, hvilke køretøjer du har og andet, hvortil vi finder frem til en skræddersyet vaskehal efter dit ønske.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger i vores vaskehaller. Bl.a. kan du få som kunde få bygget din vaskehal med, undervognsvask, intensive sidevaskedyser, olieskimmere og specialdesignede kontrolpaneler. Vores automatiske vasker tilbydes integreret med InterCleans patenterede vandgenanvendingssystem.

Kontakt os angående en vaskehal

Installering og servicering af vaskehal

Når vi sammen har fået sammensat rammerne for jeres nye vaskehal, kommer vi naturligvis forbi og installere den, hvor vi har aftalt. Når vaskehallen er installeret, vil din virksomhed have fri mulighed for at benytte jer af vaskehallen.

Skulle der senere hen opstå problemer med jeres vaskehal, står vi naturligvis også klar til hastebesøg. Vi kommer så hurtigt, som vi kan og får kigget på problemet af vaskehallen, så din virksomhed hurtigt kan få rengjort dine køretøjer med det samme igen.

Dertil sørger vi naturligvis også for serviceaftaler af jeres nye vaskehal, så vi sikrer os, at din virksomhed altid har en upåklagelig vaskehal.