Vaskehaller til store køretøjer

Få en skræddersyet og unik vaskehal der passer ind i din virksomheds behov.

OM VORES VASKEHALLER

Hos NoviClean forstår vi vigtigheden af rene køretøjer. Vi har derfor også valgt at specialisere os vaskehaller. Vores fokus ligger på at skabe vaskehaller til virksomheder, hvor køretøjerne er i den helt store sektor. At skulle stå som virksomhed og vaske egne tunge og store køretøjer kan tage op til flere timer på en dag. Det er absolut ikke holdbart! Med en vaskehal fra NoviClean, kan vi garantere rene køretøjer i løbet af få minutter.

På trods af vores vaskehal er hurtig til rengøring af store køretøjer, betyder det naturligvis ikke, at vi går ned på effektiviteten. Med en vaskehal fra NoviClean, vil du uden tvivl opnå et skinnede rent køretøj.

Med en vaskehal fa NoviClean, kan vi garantere en reducering i personaleomkostninger. Vaskehallen øger ligeledes sikkerheden omkring vaskeanlægget.

Skræddersyet vaskehal efter dit ønske

Hos NoviClean ønsker vi ikke tilbyde nogle former for en standard-løsning, når vi taler om en vaskehal. Virksomheder og deres køretøjer er unikke, og der er derfor brug for en skræddersyet løsning. Vælger du en vaskehal fra os, sørger vi for at lytte til dine ønsker, så du får lige netop den vaskehal, som din virksomhed har behov for. Med en vaskehal fra NoviClean, bliver det ikke lettere.

Vaskehaller der tager alle former for skidt

Diverse store og tunge køretøjer kører igennem det værste vind og vejr. Der bliver trukket mudder, jord, grus og andet skidt med op på køretøjet. Al det skidt ødelægger på maskineriet, og der er derfor ofte brug for en vask. Skulle en medarbejder stå at gøre dette så ofte, vil medarbejderen ikke kunne lave andet i løbet af en arbejdsuge.

Vaskehal bygget efter dit ønske

Når du kommer til os som potentiel kunde, vil vi naturligvis gøre alt for at imødekomme dine ønsker om en vaskehal. Vi tager endelig gerne et nærmere snak om dit behov, hvilke køretøjer du har og andet, hvortil vi finder frem til en skræddersyet vaskehal efter dit ønske.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger i vores vaskehaller. Bl.a. kan du få som kunde få bygget din vaskehal med, undervognsvask, intensive sidevaskedyser, olieskimmere og specialdesignede kontrolpaneler. Vores automatiske vasker tilbydes integreret med InterCleans patenterede vandgenanvendingssystem.

 

Installering og servicering af vaskehal

Når vi sammen har fået sammensat rammerne for jeres nye vaskehal, kommer vi naturligvis forbi og bygger vaskehallen som aftalt. Når vaskehallen er opført, vil din virksomhed have fri mulighed for at benytte jer af vaskehallen.

Skulle der senere hen opstå problemer med jeres vaskehal, står vi naturligvis også klar til hastebesøg. Vi kommer så hurtigt, som vi kan og får løst problemet, så din virksomhed hurtigt kan fortsætte arbejdet med at rengøre dine køretøjer.

Dertil tilbyder vi naturligvis også en serviceaftale for jeres nye vaskehal, så vi sikrer, at din virksomhed altid har en upåklagelig og effektiv vaskehal.

Kontakt os angående en vaskehal

SKRÆDDERSYET & NØGLEFÆRDIG VASKEHAL

Det er både vores stolthed og vores ypperste ekspertise at levere og installere vaskehaller designet specifikt til jeres behov, så I får den bedste og mest effektive løsning til vask af jeres køretøjer som muligt.

Det indebærer vaskehaller udstyret med den nyeste og skarpeste teknologi indenfor rengøringsverden såvel som mere manuelle og simple installationer til vask og rengøring af eksempelvis mindre flåder køretøjer eller mere særegne behov.

I tæt samarbejde med jer og jeres medarbejdere, bygger vi en vaskehal der opfylder jeres ønsker på en praktisk og rentabel måde. Her tager vi blandt andet højde for både plads, lokation og økonomiske overvejelser.

Sådan sikrer vi bedst, at der er taget hånd om alle omstændigheder så I gnidningsløst og effektivt og får garanteret komplet rengøring af jeres lastbiler, busser eller andre store køretøjer.

LÆS MERE
Vaskeanlæg med vandgenanvendingsanlæg

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

FULL-SERVICE
INSTALLATION

Vi sørger for det hele. Det inkluderer alle tekniske og praktiske installationer såvel som jordarbejde, tilslutning af kloak, porte, osv.

Men det er selvfølgelig også muligt at vælge visse af disse områder fra, hvis I ønsker selv at stå for dem. Det er alt del af vores målsætning om at yde en så skræddersyet service som muligt. Derfor er der ydermere også mulighed for at tilbygge alt fra kontor til badeværelse og kunderum til jeres vaskehal.

Målet er, at I får præcis den vaskehal, som I ønsker, fra den originale skitse på blåtrykket til aflevering af nøgle.

Derfor, efter vaskehallen er kommet op at køre, tilbyder vi også løbende service af alle installationer og apparater, så I aldrig behøver bekymre jer om afbrydelser i driften på grund af nedbrudte vaskesystemer.

Kontakt os gerne i dag og få et uforpligtende tilbud på en ny vaskehal.

LÆS MERE

RENTABEL & MILJØVENLIG TEKNOLOGI

NoviCleans vaskehaller er alle designet med fremtiden in mente. Mange af vores kunder operer indenfor brancher, hvor effektivitet og rentable løsninger er i høj kurs.

Derfor sørger vi også for at have fingeren på pulsen og følger den teknologiske udvikling nøje, så vi altid kan levere de bedste, mest omkostningsbesparende løsninger muligt.

Et glimrende eksempel herpå er vores innovative vandgenbrugsanlæg, der passivt og fuldstændig uden vedligehold sørger for både effektiv filtrering og miljøvenligt genbrug af vand. Samtidig er det også med til at sikre en konstant strøm af vand fremfor en varierende stråle.

Vaskeanlæg med vandgenanvendingsanlæg