RESERVEDELE & SERVICE

Vores lokale servicepartner sikrer hurtig respons på service og vedligehold af din virksomheds vaskeanlæg.

OM VORES RESERVEDELE & SERVICE

NoviClean sætter en ære i at servicere og vedligeholde de vaskeanlæg vi leverer og installerer. Vi tilbyder et bredt spektrum af service løsninger, fra løbende service kontrakter, hastebesøg til et nedbrudt vaskesystem, til bestilling af reservedele, som kunden selv ønsker at installere.

SERVICEPARTNER

NoviCleans ejergruppe driver Copenhagen Truck Wash, der er en af Danmarks førende vaskeanlæg. I samarbejde med Copenhagen Truck Wash tilbyder NoviClean servicering af vaskeanlæg og bestilling af reservedele. Copenhagen Truck Wash har dygtige teknikere og servicebiler til rådighed, der kan levere, installere og servicere vaskeanlæg i hele Danmark.

Glad medarbejder stående foran NoviClean firmabil

NoviClean firmabil med rød stige på taget

SERVICEPAKKER

Vi designer, leverer og servicerer de vaskeanlæg og vaskehaller, som vi sælger. Vi tilbyder forebyggende vedligehold og tilbyder tilkaldeservice til alle vores kunder. Ligesom de fleste andre mekaniske anlæg virker vores vaskeanlæg bedst, når det bliver regelmæssigt serviceret og holdt i god stand. Vores service- og vedligeholdelsespakker er tilpasset din virksomheds vaskeanlæg og behov uanset om du ønsker månedlige, halvårlige eller årlige servicebesøg.

VASKE- OG PLEJEKEMI

NoviClean samarbejder med Sense of Smell som leverandører af miljøvenligt vaske- og plejekemi. Vores kemileverandører er en af de mest seriøse på markedet og har mange års erfaring i vaskebranchen med en række produkter, der er specifikt designet til InterCleans vaskeanlæg.

Læs mere på www.senseofsmell.dk

Miljøvenligt vaske- og plejekemi fra NoviClean Reservedele til vaskehaller fra NoviClean