VANDGENANVENDING

Vores vand genbrugsanlæg er førende i branchen, når det kommer til at reducere omkostninger til spild og vandforbrug.

OM VORES VANDGENAN­VENDINGSANLÆG

Vores vandgenanvendingsanlæg er udviklet og patenteret af vores leverandør, InterClean Equipment, og er enestående blandt andre genanvendings systemer som et passivt system. Andre genanvendingssystemer rengør typisk beskidt vand ved at filtrere det gennem barrierer, net, sand, grus, kul, osv. Denne type filtre kræver som regel at skidt og matriale, der er blevet filtreret fra, skal fjernes manuelt, som f. eks. ved at returskylle eller skifte filter. Modsat disse systemer, forhindrer InterCleans filtre at blive tilstoppede og er komplet vedligeholdelsesfri.

Udover at være vedligeholdelsesfri, er InterCleans vandgenanvendingsanlæg designet til at levere en konstant strøm af vand og har kapacitet til at håndtere den høje volume vand, som er krævet til effektiv rengøring af tunge køretøjer og stor vaskevolumen. Heri bl.a. til vask af lastbiler, toge og busser.

Genanvendingsanlægget kan betjenes under de mest udfordrende vaskeforhold, og er designet til at genanvende og ilte vandet for at sikre at vandet i anlægget ikke udvikler lugtgener.

InterCleans unikke og patenterede vandgenanvendingsanlæg har været installeret sammen med hundredevis af forskellige vaskeanlæg, vaskehaller og er det samme enestående system unanset om det leverer vand til enhver type af vores vaskeanlæg