Vaskeanlæg

NoviClean er autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg. I den forbindelse har vi leveret vaskeanlæg til alle slags brancher over hele Nordamerika. Og nu tilbyder vi også vores ekspertise i vask af store køretøjer i Danmark.

Skræddersyet design af vaskeanlæg

Når du bestiller et vaskeanlæg hos NoviClean, får du ikke bare et vaskeanlæg. Vi lytter til dig som kunde, og vi specialdesigner dermed jeres vaskeanlæg, så det passer lige netop til jeres specifikke krav og maskiner.

Hos NoviClean har vi specialiseret os i at levere vaskeanlæg til alt fra lastbiler, busser, toge, militærkøretøjer og andre helt store specialkøretøjer. Vores viden om, hvad der er vigtigt ved et vaskeanlæg, er derfor rigtig bred, og vi rådgiver endelig også dig i, hvad den rette løsning for din virksomhed vil være.

Installering og servicering af vaskeanlæg

Når et vaskeanlæg er bestilt og leveret hos dig, skal du naturligvis ikke stå tilbage med alt ansvaret selv. Vi tilbyder naturligvis installeringen af vaskeanlægget, men vi står også for serviceringen, hvis uheldet skulle være ude. Læs mere om vores reservedele og service her.

Få jeres eget unikke vaskeanlæg

Sjældent er to køretøjer ens og kræver samme behandling. Samtidig varierer behovet for vask af køretøjer meget efter branche. En pakkeløsning er ikke altid tilfredsstillende. Derfor tilbyder vi vaskeanlæg skræddersyet efter jeres ønske

I fællesskab med din virksomhed og jeres medarbejdere, designer vi et vaskeanlæg til jeres vognparks unikke behov. Vores vaskeanlæg gør det nemt for jer, effektiviserer den daglige drift og sænker omkostninger for rengøring af jeres lastbiler, busser og andre store køretøjer.

Vi tilbyder løsninger med varierende grader af automatik, såsom fuldautomatisk tunnel, portalvask eller en kombination af begge.

Vaskesystem til specialkøretøjer fra NoviClean Bil der vaskes i et skræddersyet vaskesystem Vaskesystem til store køretøjer Special vaskesystem til specialkøretøjer fra NoviClean Mand der vasker specialkøretøj - NoviClean

Firmabil der vaskes i vaskeanlæg fra NoviClean Vaskeanlæg til lastbiler fra NoviClean Lastbil der vaskes i et vaskeanlæg fra NoviClean Stort vaskeanlæg og vaskesystem fra NoviClean Lastbil der vasket i vaskeanlæg til lastbiler fra NoviClean

Vask når det passer jer

Vi arbejder sammen med jer for at nå frem til den perfekte løsning. Herefter leverer og installerer vi. Og vi yder også løbende service af jeres vaskeanlæg, så I aldrig skal bekymre jer om lang downtime.

I har fuld frihed over, hvor vaskeanlæget skal opføres. Det vil sige, I altid har nem og bekvem adgang til effektivt, automatisk rengøringsudstyr til jeres erhvervskøretøjer.

Således sikrer et vaskeanlæg fra NoviClean jer en mere pålidelig og funktionel køreplan. Vask af lastbiler og/eller andre store køretøjer fylder mindre i den daglige drift, og det kan mærkes både i jeres medarbejderes skema og i bogføringen.

Derfor er et vaskeanlæg også en investering, der kan mærkes på bundlinjen.

Rentabel, miljøvenlig teknologi

NoviCleans vaskeanlæg er tiltænkt vognparker og virksomheder, hvor kravet til konstant ydeevne er højt. Derfor sørger vi for at følge med udviklingen, så vi altid kan tilbyde dig de mest effektive, højteknologiske løsninger indenfor vaskeanlæg.

Det indebærer alt fra en unik blanding af vaske- og plejekemi, et udvalg af specialiserede børster og lav- og højtryksdyser, der sørger for både hurtig og grundig vask af jeres busser og lastbiler.

Og så er vores vaskeanlæg også miljøvenlige med cutting-edge innovativt vandgenbrugsanlæg. Disse tilbyder vi i både manuelle og automatiske modeller.

Det gælder uanset, om I søger vaskeanlæg til lastbil, tog, tankvogne eller andre køretøjer i den offentlige sektor. Omfang og størrelse er ligegyldig. NoviClean tilbyder løsninger og rådgivning indenfor vaskeanlæg til alle brancher og køretøjer.

Hybrid vaskeanlæg Vaskeanlæg til busser fra NoviClean Hybrid vaskeanlæg fra NoviClean

Vaskeanlæg efter jeres ønsker