Vaskeanlæg

NoviClean er autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg. I den forbindelse har vi leveret vaskeanlæg til alle slags brancher over hele Nordamerika. Og nu tilbyder vi også vores ekspertise i vask af store køretøjer i Danmark via vores skræddersyet vaskeanlæg.

Få dit eget skræddersyede vaskeanlæg

Driver du en virksomhed, hvor I benytter jer af køretøjer, som kører mange tusinde kilometer i løbet af et år? I så fald ved du også, hvor meget skidt og snavs disse køretøjer skraber med sig på landevejene. Dette slider på køretøjet, men du som virksomhedsejer skal også bruge mange penge på vask af køretøjerne.

Hvis du ikke sørger for at opnå en grundig og effektiv vask på dine køretøjer, kan i værste tilfælde ende med, at du er nødsaget til at købe nye køretøjer hjem, hvilket vil være en dyr post i budgettet.

Hos NoviClean har vi specialiseret os inden for vaskeanlæg. Vi skræddersyer vores vaskeanlæg til virksomheder med store og tunge køretøjer. Vi er klar over, at to virksomheder ikke er ens, og der er derfor forskellige behov. Derfor har vi heller ingen standardløsninger ift. vores vaskeanlæg.

Vælger du at få et vaskeanlæg fra os, sørger vi for at lytte til dine ønsker og behov. I samarbejde med dig finder vi frem til den bedste løsning for jer, så I får det bedste vaskeanlæg.

Vi har igennem mange år haft leveret vaskeanlæg til mange forskellige virksomheder. Vores vaskeanlæg og vaskehaller kan hjælpe virksomheder med at opretholde et højere rengøringsniveau på deres køretøjer. Vi har leveret mange vaskeanlæg til virksomheder hvor manuel vask kan være noget så svært at komme til. Det er her, hvor vores vaskeanlæg kan rengøre hvert et køretøj. Se listen herunder:

Vi har derfor også igennem alle vores års erfaring en stor viden om, hvilket vaskeanlæg der passer til de specifikke virksomheder. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig med at få et skræddersyet vaskeanlæg, der passer lige ind til jeres behov og køretøjer.

Kontakt os angående et vaskeanlæg

Et vaskeanlæg der giver frihed

Vi er klar over, at det kræver mange timers arbejde at rengøre de store og tunge køretøjer, hvorfor vi også har udviklet vores vaskeanlæg. Når du kører dine køretøjer igennem vores vaskeanlæg, kan vi garantere en hurtig – men for alt i verden – også en effektiv og grundig vask af køretøjerne.

Vi sørger for at lytte til dine ønsker, og du får derfor også den frihed med oveni, at du kan beslutte, hvor dit vaskeanlæg skal placeres. Denne mulighed giver derfor også dine chauffører den ekstra frihed, at I altid kan få en nem og bekvem adgang til en effektiv vask af jeres køretøjer via vores vaskeanlæg.

Vaskeanlægget fra NoviClean skaber også en mere pålidelig og funktionel køreplan for din virksomhed, da du får langt flere frie rammer. Du kan bruge jeres vaskeanlæg lige når du har lyst. Dette vil også derfor kunne passes bedre ind i dine medarbejderes timer, da det fylder mindre i den daglige drift, og du vil også kunne mærke det på budgettet. Vores vaskeanlæg er budgetvenlige, og du skaber derfor også en investering i at købe et vaskeanlæg fra os.

Kontakt os angående et vaskeanlæg

Vaskeanlæg med rentabel og miljøvenlig teknologi

NoviCleans vaskeanlæg er tiltænkt vognparker og virksomheder, hvor kravet til konstant ydeevne er højt. Derfor sørger vi for at følge med udviklingen, så vi altid kan tilbyde dig de mest effektive, højteknologiske løsninger indenfor vaskeanlæg.

Det indebærer alt fra en unik blanding af vaske- og plejekemi, et udvalg af specialiserede børster og lav- og højtryksdyser, der sørger for både hurtig og grundig vask af jeres busser og lastbiler, når I benytter jer af vores vaskeanlæg.

Dertil er vores vaskeanlæg også miljøvenlige med cutting-edge innovativt vandgenbrugsanlæg. Disse tilbyder vi i både manuelle vaskeanlæg og automatiske modeller.

Det gælder uanset, om I søger vaskeanlæg til lastbil, tog, tankvogne eller andre køretøjer i den offentlige sektor. Omfang og størrelse er ligegyldig. NoviClean tilbyder løsninger og rådgivning indenfor vaskeanlæg til alle brancher og køretøjer.

Få jeres eget unikke vaskeanlæg

Hos NoviClean er vi klar over, at det sjældent er to køretøjer ens, og dermed kræver den samme behandling, når vi taler om vask. Samtidig varierer behovet for vask af køretøjet meget efter hvilken branche, som man er inde i. En pakkeløsning vil derfor ikke være tilfredsstillende for virksomheden. Derfor tilbyder NoviClean naturligvis et vaskeanlæg, der er skræddersyet lige efter jeres ønske.

I fællesskab med din virksomhed og jeres medarbejdere, designer vi et vaskeanlæg til jeres vognparks unikke behov. Vores vaskeanlæg gør det nemt for jer, effektiviserer den daglige drift og sænker omkostninger for rengøring af jeres lastbiler, busser og andre store køretøjer.

Vi tilbyder løsninger med varierende grader af automatik, såsom fuldautomatisk tunnel, portalvask til busser eller en kombination af begge.

Kontakt os angående et vaskeanlæg

Vaskeanlæg med vandgenanvendingsanlæg

Vaskeanlæg med vandgenanvendingsanlæg

Hos NoviClean tænker vi naturligvis miljøet ind i vores vaskeanlæg, og vi tænker naturligvis jeres omkostninger og vandforbrug ind også, når vi leverer et vaskeanlæg. Vi har derfor branchens førende vandgenanvendingssystem, som sørger for at holde omkostninger til spild og vandforbrug nede.

I kan læse mere om vores vandgenanvendingssystem til vaskeanlæg her.

Installering og servicering af vaskeanlæg

Når I har besluttet jer for at købe et vaskeanlæg igennem NoviClean, og vi i samråd med jer har fundet frem til jeres unikke vaskeanlæg, sørger vi naturligvis for ikke lade jer stå tilbage med ansvaret alene. NoviClean tilbyder naturligvis også installeringen af jeres nye vaskeanlæg. I den forbindelse tilbyder vi naturligvis også serviceringen af jeres vaskeanlæg, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere om vores reservedele og service her.

Installering og servicering af vaskenalæg

Vaskeanlæg efter jeres ønsker

Skræddersyet vaskeanlæg til lastbiler
Vaskeanlæg til lastbiler
Skræddersyet vaskeanlæg til specialkøretøjer
VASKEANLÆG TIL SPECIALKØRETØJER
Skræddersyet vaskeanlæg til busser
Vaskeanlæg til busser
Skræddersyet vaskeanlæg til toge
Vaskeanlæg til toge
Skræddersyet vaskeanlæg til hjulvask
Vaskeanlæg til hjulvask
Reservedele og service til vaskeanlæg og vaskesystemer
Reservedele & Service

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk