HJULVASKER

Vores hjulvaskeanlæg er designet til at rengøre hurtigt og effektivt alle typer undervogne og tilbyder den bedste hjulvask.

SPECIALDESIGNET HJULVASKER

Hos NoviClean er vi klar over, at al verdens køretøjer opsamler forskelligt snavs og skidt med sig i løbet af en dag, som ofte sætter sig på undervognen og hjulene. Dette kan skade køretøjet, hvis man ikke får rengjort køretøjerne ofte.

Ofte er en hjulvask en hård og slidende manuel opgave. Det kræver mange ressourcer at vedligeholde hjulene rene. En manuel hjulvask kan ofte også ende i, at man ikke får det mest genstridige skidt og snavs med sig – ofte fordi det enten sidder så godt fast, eller fordi man ikke kan komme til i alle kroge.

Hos NoviClean forstår vi virksomheders behov for en hurtig, grundig og omkostningseffektiv løsning til rengøring af undersiden af køretøjer. Vores hjulvasker fjerner alt skidt og anden snavs for at undgå krydskontaminering og for at minimere slid og behov for vedligehold på køretøjerne. En hjulvasker tilbydes både som stationært og semi-transportabelt anlæg.

Vi har derfor hos NoviClean udviklet vores hjulvasker. Det er derfor nu slut med at skulle stå og bruge mange ressourcer og kræfter på at vaske hjul. Vi kan derfor også garantere dig, at du får en hjulvasker, der ikke bare sørger for at give dine køretøjer en hurtig og gennemgående hjulvask, men du sparer også penge på bundlinjen med en hjulvasker fra os.

Kontakt os angående hjulvasker

Stationær hjulvasker til store køretøjer

Med en stationer hjulvasker, får du en hjulvasker der passer til de helt store køretøjer. Siderne på hjulvaskeren kan holde til vægten og vidden af køretøjerne og tilbydes i to forskellige størrelser afhæng af størrelsen på vaskefladen, og hvor kraftfuldt hjulvaskeren skal være for at vaske undervognen på køretøjet.

Et semi-transportabelt hjulvasker-vaskeanlæg er præfabrikeret for at forkorte leverings- og installationstiden. Denne type vaskeanlæg er en ideel løsning til f.eks. midlertidige byggepladser. Begge løsninger sikrer at din virksomheds lever op til sikkerheds- og miljøkrav.

Hjulvasker med genanvendingssystem

Vores hjulvasker hos NoviClean er bygget op med vores vandgenanvendingssystem, som er designet til at levere konstant strøm af vand og har kapacitet til at håndtere den høje volume vand, som er krævet til effektiv rengøring af tunge køretøjer og stor vaskevolumen. Heri bl.a. til vask af lastbiler, toge og busser.

Installering og servicering af hjulvasker

Når du bestiller en hjulvasker fra NoviClean, står du naturligvis ikke tilbage med et produkt, som du selv skal installere. Vi hjælper naturligvis dig med installeringen, og vi tester efter flere gange, at det fungerer optimalt, inden vi kører igen.

Derudover tilbyder vi også dig servicering af din hjulvasker, hvis der skulle være brug for dette. Skal der benyttes reservedele eller andet, har vi disse klar, og vi kan derfor hurtigt servicere jeres hjulvasker.

Kontakt os angående hjulvasker