HJULVASKER

Vores hjulvaskeanlæg er designet til at rengøre hurtigt og effektivt alle typer undervogne og tilbyder den bedste hjulvask.

OM VORES HJULVAS­KEANLÆG

Vores hjulvaskeanlæg er designet til at rengøre og dekontaminere hjul og undervogn af en lang række køjetøjer. Hos NoviClean forstår vi virksomheders behov for en hurtig, grundig og omkostningseffektiv løsning til rengøring af undersiden af køretøjer. Vores hjulvasker fjerner alt skidt og anden snavs for at undgå krydskontaminering og for at minimere slid og behov for vedligehold på køretøjerne. En hjulvasker tilbydes både som stationært og semi-transportabelt anlæg.

Et stationært hjulvasker passer til store køretøjer. Siderne på vaskeanlægget kan holde til vægten og vidden af køretøjerne, og tilbydes i to størrelse afhængig af størrelsen af vaskefladen og hvor kraftfuldt anlægget skal være for at vaske undervognen på køretøjet. Et semi-transportabelt vaskeanlæg er præfabrikeret for at forkorte leverings- og installationstiden. Denne type vaskeanlæg er en ideel løsning til f.eks. midlertige byggepladser. Begge løsninger sikrer at din virksomheds lever op til sikkerheds- og miljøkrav.