HJULVASK

Vores hjulvaskeanlæg er designet til hurtigt og effektivt at rengøre alle typer undervogne.

SPECIALDESIGNET HJULVASK

Meget snavs og skidt kan sætte sig på undervognen og hjulene, når jeres køretøjer kører rundt på vejene eller på arbejdspladser. Med vores hjulvaskeanlæg kan I rengøre hjulene, så skidtet holdes på arbejdspladsen, eller så skidt og snavs fjernes, hvilket kan spare jer penge på vedligeholdelse af køretøjerne.

Ofte er en hjulvask en hård og slidende manuel opgave. Det kræver mange ressourcer at holde hjulene rene. En manuel hjulvask kan ofte også ende i, at man ikke får det mest genstridige skidt og snavs med sig – ofte fordi det sidder godt fast, eller fordi man ikke kan komme til i alle krogene.

Hos NoviClean kan jeres virksomhed få en hurtig, grundig og omkostningseffektiv løsning til rengøring af hjul og undersiden af køretøjer. Vi kan tilbyde forskellige typer af hjulvask til forskellige behov. Om det drejer sig om en hurtig vask, inden bilerne kører ud på offentlig vej, eller om det er vedligeholdelsesvask af flådens køretøjer, kan vi levere et system, der passer til jeres behov.

Anlæggene kan være stationære eller semi-transportable.

Med vores hjulvask får I en løsning, der ikke bare sørger for at give køretøjerne en hurtig og effektiv hjulvask, men som samtidig også sparer jer dyrebar tid og ressourcer, som I ellers ville skulle bruge på en manuel hjulvask.

Kontakt os angående hjulvask

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

Stationær hjulvask til store køretøjer

Med en stationær hjulvask, får du en hjulvask der passer til de helt store køretøjer. Siderne på hjulvasken kan holde til vægten og vidden af køretøjerne og tilbydes i forskellige længder afhæng af størrelsen på vaskefladen, og hvor kraftfuldt hjulvasken skal være for at vaske undervognen på køretøjet.

En semi-transportabel hjulvask er præfabrikeret for at forkorte leverings- og installationstiden. Denne type vaskeanlæg er en ideel løsning til f.eks. midlertidige byggepladser, grusgrave eller jordtip. Begge løsninger sikrer at din virksomhed lever op til sikkerheds- og miljøkrav.

Hjulvask med genanvendingssystem

Vores hjulvasker hos NoviClean er bygget op med vores vandgenanvendingssystem, som er designet til at levere konstant strøm af vand og har kapacitet til at håndtere den store mængde vand, som er krævet til effektiv vask af hjul for tunge køretøjer som f.eks. lastbiler, toge, busser og gravemaskiner.

Installering og servicering af hjulvask

Når du bestiller en hjulvasker, står du naturligvis ikke tilbage med et produkt, som du selv skal installere. Vi hjælper naturligvis med installationen og gennemtester, at det fungerer optimalt, inden vi kører igen.

Derudover tilbyder vi dig også servicering af din hjulvasker, hvis der skulle være brug for dette. Skal der benyttes reservedele eller andet, har vi disse klar, og vi kan derfor hurtigt servicere jeres hjulvasker.

Kontakt os angående hjulvask