Vask af erhvervskøretøj

Vores fuldautomatiske vaskehaller til erhvervskøretøjer er nemme at vedligeholde og skaber rene resultater.

Om vores erhvervskøretøj vask

Hos NoviClean er vi specialister i vask af erhvervskøretøjer. Vi har udviklet effektive og fuldautomatiske vaskehaller til erhvervskøretøjer. Vores vaskehaller til erhvervskøretøjer giver din virksomhed ro, når vi taler om vask af erhvervskøretøjer. Med en vaskehal til erhvervskøretøjer fra NoviClean, kan vi garantere dig en effektiv og hurtig rengøring af firmaets erhvervskøretøjer.

Skræddersyet vaskehal til erhvervskøretøjer

Hos NoviClean får du ikke bare en standard vaskehal til erhvervskøretøjer. Vi har igennem flere år lyttet til kunder og deres ønsker, og vi forstår derfor også, at der er ikke noget, der hedder en standard løsning. Alle erhvervskøretøjer er forskellige, og det samme er virksomhederne.

Derfor har vi hos NoviClean valgt at specialdesigne en vaskehal til erhvervskøretøjer, lige netop efter dit ønske. Vi tager udgangspunkt i dit erhvervskøretøj, hvor ofte der er behov for vask af erhvervskøretøjet og mange andre faktorer. På denne måde får du en vaskehal der er 100% skræddersyet til dit erhvervskøretøj.

Kontakt os angående vask af erhvervskøretøjer

Forlæng levetiden på erhvervskøretøjet

Vi er klar over, at diverse erhvervskøretøjer trækkes igennem diverse vind, vejr og skidt i løbet af året, og det sætter sig selv de mest genstridige steder. Ofte sætter skidt og snavs sig steder på erhvervskøretøjet, som man ikke kan se med det blotte øje. Får man ikke vasket erhvervskøretøjet ofte nok, kan dette ende med at ødelægge køretøjet.

Dertil er vores vaskehal til erhvervskøretøjer et sikkert hit for din virksomhed. Vores vaskehaller til erhvervskøretøjer sørger for at komme ind i alle delene af køretøjet, og kan derfor give en komplet rengøring af erhvervskøretøjet. Dette skaber også penge på bunden, da virksomhedens erhvervskøretøjer kan holde i længere tid af gangen.

Et rent erhvervskøretøj skaber større professionalisme

En grundig og ofte vask af erhvervskøretøjet vil ikke kun hjælpe på slid og forlænge levetiden. Det vil også være med til at skabe et mere professionelt udtryk ud ad til, når erhvervskøretøjet kører rundt til jeres kunder. Vi anbefaler derfor, at du sørger for ofte at få vasket erhvervskøretøjerne.

Miljøvenlige vaskehaller til erhvervskøretøjer

Hos NoviClean går vi naturligvis op i miljøet, og det har derfor også en stor betydning for os, når der skal vaskes erhvervskøretøjer. Alle vores vaskehaller til erhvervskøretøjer er miljøvenlige. Vi har skabt en helt igennem unik blanding af vaske- og plejekemi, som fungerer miljøvenligt, når der vaskes erhvervskøretøjer.

Denne blanding fungerer ligeledes med vores cutting-edge innovativt vandgenbrugsanlæg. Vores vaskehal til erhvervskøretøjer fungerer med et udvalg af specialiserede børster og lav- og højtryksdyser, der sørger for både hurtig og grund rengøring af dit erhvervskøretøj.

Kontakt os angående vask af erhvervskøretøjer

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk