Hjem » Lastbilvaskeanlæg » Lastbilvasketunnel

TUNNELVASK

Vores hurtigste komplette løsning til vask af lastbiler holder din virksomhed kørende og dine lastbiler rene.

OM VORES VASKETUNNEL TIL LASTBILER

Hos NoviClean specialdesigner vi en vasketunnel til dit behov. Vores vasketunnel kan håndtere alle størrelser lastbiler, og fra store til små. Vores tunnelvask anlæg giver en hurtig vaskecyklus og lader chauffører ganske enkelt køre igennem vaskebåsen, så de har fuld kontrol over tempoet af vasken.

Vi er med jer under hele processen, og vi lytter til, hvad jeres ønsker, så I får 100% den vasketunnel, som I har behov for i jeres firma. Vores avanceret vasketunnel giver den ultimative vaskeoplevelse for alle slags lastbiler. Gennem hele processen, starter vores vasketunnel fra forvask til afskylning, benytter vi en række højtryks og højtydende metoder for at holde lastbilerne rene. De kraftfulde vaskeanlæg er designet til at håndtere jord, mudder, salt og andre ætsende materialer hurtigt og effektivt. Du er altid garanteret en grundig og effektiv lastbilvask.

InterCleans tunnelvask anlæg vi distribuerer, er sammensat med en valgfri patenteret vandgenanvendingsanlæg, der kan genbruge op til 100% af vandet i vaskeanlægget og vaskehallen.

Kontakt os angående tunnelvask

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

Hurtig og komplet rengøring med vasketunnel

Hos NoviClean er vi klar over vigtigheden ved en komplet rengøring af lastbiler, hvorfor vi også har udviklet vores vasketunnel, som ikke blot gør rengøringen af jeres lastbil hurtig men også komplet og effektiv. Dette giver derfor jeres chauffører mulighed for hurtigt at kunne komme tilbage på landevejen og nu med en komplet ren lastbil.

Vi kan derfor også garantere jer, at hvad enten jeres lastbiler har fået samlet op på diverse veje af forskelligt skidt og snavs, vil I stå tilbage med en komplet ren lastbil, når I har benyttet jer af vores vasketunnel.

Specialdesignet vasketunnel

Vi er klar over, at ikke to virksomheder er ens, og der findes derfor også forskellige behov, når vi taler om rengøringen af lastbilen. Vi har igennem flere års erfaring valg at bygge vores vasketunneler efter lige netop jeres ønske, så I kan få en helt unik og specialdesignet vasketunnel.

Levering og installering af vasketunnel

Hos NoviClean sætter vi en ære i vores kunder, og når I har besluttet jer for hvordan jeres vasketunnel skal opbygges, kommer vi ud og installerer vasketunnelen for jer. På den måde kan I være sikre på, at jeres lastbiler er klar til en tunnelvask.

Servicering af vasketunnel

Skulle det ske, at der bliver brug for servicering af jeres vasketunnel, står vi hos NoviClean naturligvis klar til at hjælpe med dette. Vi kommer endelig gerne på hastebesøg, så vi hurtigt kan få jeres vasketunnel tilbage til at rengøre jeres lastbiler med det samme. Se mere om vores servicering her.

Kontakt os angående tunnelvask