PORTAL VASKEANLÆG

Vores InterClean portal vaskeanlæg har en stor vaskeevne og kan tilpasses alle typer vognparker.

OM VORES PORTAL VASKEANLÆG

Portal vaskeanlæg er designet til at bevæge sig over en parkeret lastbil, og er især effektiv til lastbiler med ujævne overflader men også til almindelige lastbiler. Et InterClean portal vaskeanlæg bevæger sig over lastbilen flere gange imens den benytter højtryksdyser, børster eller en kombination af begge dele. Portal vaskeanlægget tilbydes med en række forskellige udstyrspakker der bruger V-Spray nozzles, InterClean Centri*Spinners og side/top børster til at rengøre køretøjet grundigt.

Vores portal vaskeanlæg er perfekte til kommercielle lastbilvaske eller private virksomheder med en vognpark. Vi specialiserer os i at skræddersy løsninger til alle typer vognparker og tilbyder ekstraudstyr efter behov, f.eks. Spot Free Rinse, tørreblæsere og undervognsvask.

Ved at benytte sig af NoviCleans portal vaskeanlæg, sikrer I jeres lastbiler og jeres chauffører en langt rene lastbil. Men det er ikke alt. Med vores portal vaskeanlæg får I en portalvask til lastbilen der også er med til at sikre vejgreb og meget andet, da lastbilen ikke længere er fyldt med diverse skidt og snavs, som blotte øje ikke kan se.

Portalvasken er så effektiv, at der uden tvivl bliver rengjort grundigt af både lastbilsen udvendige og synlige dele, men især også på selve undervognen. I er derfor altid garanteret en grundig og effektiv lastbilvask.

Det InterClean portal vaskeanlæg vi distribuerer tilbydes med en valgfri patenteret vandgenanvendingsanlæg, der kan genbruge op til 100% af vandet i vaskeanlægget.

Kontakt os angående portalvask