LASTBIL VASKEHAL PADBORG

Vores lastbil vaskehal er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Er du virksomhedsejer af en vognpark i Padborg, er du sikkert stødt på det store arbejde, der ligger i at få rengjort dine lastbiler. Det er et ressourcekrævende og større stykke arbejde at finde tid til dette. Det kræver en vis koordinering af vagtplanerne for dine chauffører, og der skal findes frem til den nærmeste lastbil vaskehal.

Hos NoviClean kan vi hjælpe dig med din helt egen lastbil vaskehal i Padborg, hvor du selv får 100% rådighed, og du bestemmer derfor selv, hvornår du ønsker at vaske dine lastbiler. Vi er specialister inden for lastbil vaskehaller. Når vi indleder et samarbejde, starter vi altid med at lytte til dine ønsker og behov, så vi sikrer os, at du får en lastbil vaskehal i Padborg, der passer lige ind i din virksomhed. Vores samarbejde med InterClean Equipment er ikke kun vores men også din sikkerhed for, at du får en lastbil vaskehal i ekstra høj kvalitet.

Du vælger en lokation i Padborg, og vi sørger for at levere og installere din lastbil vaskehal. Vi sørger naturligvis for at give en 100% gennemgang af systemet, så du og dine chauffører er godt klædt på til at benytte jer af jeres egen lastbil vaskehal i Padborg.

Lastbil vaskehal der skåner miljøet

Hos NoviClean vil vi gerne være med til at beskytte vores miljø, og vi har derfor oprettet et samarbejde med Sense of Smell, som sørger for at levere vores helt unikke blanding af pleje- og vaskekemi. Blandingen er på ingen måder skadelig for miljøet, så du kan med ro i sindet benytte dig af din lastbil vaskehal i Padborg.

Du får professionel service

Skulle der ske nogle udfordringer med lastbil vaskehallen, står vores team af servicefolk klar til at hjælpe. Vi står klar til at komme på hastebesøg, hvortil vi sørger for at finde frem til den tekniske fejl. Vi arbejder effektivt og hurtigt, så du får din lastbil vaskehal i Padborg hurtigt op og køre igen.

Vil du høre mere om dine muligheder for en lastbil vaskehal i Padborg, er vi klar til at høre nærmere fra dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk