LASTBILVASK HORSENS

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Horsens. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Orker du ikke det hårde og ressourcekrævende arbejde, der skal lægges i at rengøre dine lastbiler, kan vi hos NoviClean hjælpe dig. Vi er specialister inden for vaskeanlæg til lastbiler, og vi har igennem mange år hjulpet virksomheder med deres egen lastbilvask.

Igennem vores mange års erfaring har vi lært, hvor meget skidt der kan ophobe sig på en lastbil, og hvis dette ikke bliver fjernet effektivt og tidsnok, kan dette have fatale konsekvenser for lastbilen. Vi har derfor designet vores lastbilvask således, at den kan komme ind alle steder på lastbilen på en effektiv og hurtig måde, helt uden at skade nogle dele på lastbilen.

Når vi indleder et samarbejde med dig om en lastbilvask i Horsens, lytter vi til dine behov og ønsker, så vi kan skræddersy en løsning der passer lige ind i din virksomhed. Du bestemmer selv hvor i Horsens, at du ønsker lastbilvasken, og vi sørger derefter for levering og installeringen. Du får naturligvis en gennemgang af hele anlægget, så du og dine chauffører let kan vaske jeres lastbiler, lige når det passer jer.

En bæredygtig lastbilvask – hver gang

Hos NoviClean kan vi garantere dig, at du vasker dine lastbiler med en unik pleje- og vaskekemi, der på ingen måder er skadelig for miljøet. Vi har indledt et samarbejde med Sense of Smell, som sørger for at udvikle en miljøvenlig blanding til din lastbilvask i Horsens.

Derforuden kan vi også tilbyde dig et vedligeholdelsesfri vandgenanvendingsanlæg, der kan hjælpe med at holde dit vandspild og vandforbrug nede, så du sparer flere penge, hver gang du benytter dig af din lastbilvask i Horsens.

Professionel servicepartner

Skulle der ske en uheldig nedbrydelse i anlægget eller en anden teknisk udfordring, står vi hos NoviClean klar til at hjælpe dig. Vores serviceteam kommer hjertens gerne ud på hastebesøg, hvortil de finder frem til fejlen, og får den udbedret, så du og dine chauffører hurtigt kan komme videre med lastbilvasken i Horsens.

Skal vi tale sammen om en vaskeløsning til din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk