LASTBILVASK RANDERS

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Randers. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Ejer du en vognpark i Randers, er du sikkert også stødt på det ressourcekrævende og hårde arbejde der ligger i at holde lastbilerne rene. Det kræver meget arbejde at få koordineret dine chaufførers vagtplaner, og der skal findes frem til en vaskehal nær virksomheden.

Hos NoviClean er vi specialister i vaskeanlæg til lastbiler, og vi kan derfor tilbyde dig en skræddersyet lastbilvask i Randers, så du har fri mulighed for at få vasket dine lastbiler, lige når det passer dig og dine chauffører. Vi designer og installerer lastbilvasken, lige hvor du ønsker den i Randers, og du får en fuld gennemgang i, hvordan det hele fungerer.

Når vi designer lastbilvasken, har vi naturligvis stor fokus på de dele, som vi benytter os af, at de er i høj kvalitet. Vi har derfor slået os sammen med InterClean Equipment, der er vores leverandør af dele, så du altid er sikker på, at din lastbilvask i Randers bliver designet af højkvalitets dele.

Vi har i mange år erfaret, hvor meget skidt der kan forekomme på en lastbil, og vi har derfor også udviklet vores lastbilvaske, så du er garanteret en effektiv og hurtig vask af dine lastbiler, så samtlige dele på lastbilen bliver rengjort i bund, uden dine lastbiler tager skade.

Du får en miljøvenlig lastbilvask

Vi har et stort fokus på vores fælles klima, og vi har derfor lavet et samarbejde med Sense of Smell, som sørger for vores unikke blanding af pleje- og vaskekemi. Denne blanding er udviklet til ikke skade miljøet, så du kan altid være sikker på, at du ikke ødelægger miljøet, når du benytter dig af din lastbilvask i Randers.

Fuld servicering og vedligeholdelse

Når du får din egen lastbilvask i Randers fra os, sørger vi naturligvis for at stå til rådighed, hvis der skulle opstå nogle tekniske problemer. Vores serviceteam er aldrig længere væk, end de hurtigt kan komme på hastebesøg, og sørger straks for at få din lastbilvask i Randers op og fungere igen.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om en lastbilvask i Randers til din virksomhed.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk