Hjem » Lastbilvaskeanlæg » Mobil lastbilvask

Mobil lastbilvask

Få din egen mobil lastbilvask. Vi garanterer dig en hurtig, grundig og effektiv mobil lastbilvask, hvortil du også sparer dyre penge og ressourcer i arbejdsdagen.

Specialdesignet mobil lastbilvask

Ikke to virksomheder er 100% ens, og det er deres lastbiler derfor ej heller. Den forståelse har vi hos NoviClean også fået igennem mange års erfaring med mobil lastbilvask, hvorfor vi også har valgt at specialdesigne vores løsninger.

Indleder vi en dialog med dig, starter vi naturligvis med at lytte til dine behov og ønsker for mobil lastbilvask. I samråd med dig finder vi frem til den bedste løsning for dig og din virksomhed, så du hurtigt kan komme i gang med en effektiv og grundig mobil lastbilvask.

Kontakt os angående mobil lastbilvask

Mobil lastbilvask der giver afkast fra NoviClean

Mobil lastbilvask der giver afkast

En rengøring af lastbilen kan være en længere varende proces, og det koster ikke bare meget tid, men det koster også mange ressourcer i daglig dagen. Der skal ligeledes laves de større indkøb af maskiner og andet for at rengøre lastbilen.

Men med en mobil lastbilvask fra NoviClean, kan vi også garantere dig, at du ikke blot får en effektiv og grundig lastbilvask, men du sparer også de mange ekstra dyre kroner ved indkøb af maskiner og andet nødvendigt for rengøringen af lastbilen. Ligeledes sparer du mange timers ekstra arbejde, eftersom vores mobil lastbilvask gør arbejdet langt hurtigere for dig.

Du vil derfor med vores mobil lastbilvask kunne opnå en hurtigere vask af lastbilen, hvilket også resulterer i, at du hurtigere kan komme ud på landevejen igen med lastbilen. Og endda med en 100% komplet ren lastbil.

Servicering på mobil lastbilvask

Skulle uheldet være ude, og der sker noget med mobil lastbilvasken, så står vi hos NoviClean naturligvis altid klar til at hjælpe. Vi sørger for at yde service på din mobil lastbilvask, og vi har diverse reservedele klar, så vi hurtigt kan få dine lastbiler rengjort igen med mobil lastbilvask.

Vi sørger derfor at vedligeholde din mobil lastbilvask, og vi sørger for at installere det hele og indlede dig grundt i din nye mobil lastbilvask.

Kontakt os angående mobil lastbilvask

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk