Hjem » Specialvaskeanlæg » Lastbilvaskeanlæg

EFFEKTIV VASKEHAL TIL STORE BILER

Vores vaskehaller til store biler er fuldautomatiske, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

FÅ SKRÆDDERSYET EN VASKEHAL TIL STORE BILER

Er du ejer eller administrerer du en vognpark eller virksomhed, hvor I har mange store køretøjer, der skal vaskes? I så fald, kender du helt sikkert til den udfordring det er, at få bilerne vasket, enten manuelt eller via en ekstern vaskehal til store køretøjer. Hos NoviClean kan vi hjælpe dig med at få din egen vaskehal til store køretøjer, så I kan vaske køretøjerne direkte på arbejdspladsen.

Uden en vaskehal, er det et hårdt og manuelt arbejde, at holde køretøjerne rene. Skidt og snavs kan sidde selv de mest genstridige steder og endda der, hvor mange ikke altid lige kan se det – eller tænker over det. Derfor er en skræddersyet storvognsvask fra NoviClean den optimale løsning.

Hos NoviClean har vi valgt at specialisere os i vaskeanlæg og vaskehaller til store biler og andre køretøjer. Med vores ekspertise inden for dette område, kan du få din helt egen vaskehal til store køretøjer, som kan rengøre køretøjet fra top til tå. Selv i de mindste afkroge, hvor skidt og snavs ofte kan være svært at få fjernet.

Vores vaskehal til store biler bliver naturligvis specialdesignet efter dine ønsker og behov. Vi sætter os ned med dig og lytter til dine ønsker og behov. Hertil kommer vi med vores mange års erfaring, så vi kan finde den bedste vaskehal til jer.

Med en storvognsvask fra NoviClean, vil du opnå ikke blot en grundig og effektiv men også hurtig og tidsbesparende vask. Vores vaskehal til store køretøjer er skånsomme, når det kommer til selve køretøjet, men hård mod snavs og skidt, så selv det værste og mest hårdføre snavs kan vaskes af. Dertil kan vi også tilføje, at vores vaskehal til store biler er miljøvenlig, da vi tilbyder højkapacitets vandgenanvending.

Kontakt os angående en vaskehal til store biler

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

Forlæng levetiden på køretøjerne

Hos NoviClean har vi igennem mange år leveret vaskeanlæg og vaskehaller til mange forskellige virksomheder. Vi har derfor også kunne finde inspiration i mange af disse virksomheder, som har været med til at gøre vores vaskehaller til store biler bedre.

Ud fra alt den erfaring, som vi har fået igennem årene, kan vi opføre en vaskehal, der vil kunne give en effektiv, grundig og hurtig vask af jeres store biler, heriblandt varevogne, lastbiler, pickups, gravemaskiner m.fl. Vores effektive vaskeanlæg forlænger levetiden på køretøjerne ved at rengøre køretøjet optimalt, uden at skade køretøjet.

Vaskehallen skaber ekstra arbejdsglæde

Det vil ikke kun være din virksomhed, der står som værende mere professionel, når den store bil kommer kørende ud fra vaskehallen. Men det vil også være dine chauffører, som vil virke ekstra professionelle, når de kører rundt i et skinnende køretøj. Ligeledes vil det smitte af på arbejdsglæden for dine chauffører, da de også får et mere præsentabelt billede.

Der er derfor rigtig mange gode fordele ved en vaskehal til store biler. Ikke bare arbejdsglæden og den ekstra professionelle tonegang, men også at køretøjet vil være i ekstra god stand, da alt skidt og snavs bliver fjernet, når den store bil køres igennem vaskehallen.

Kontakt os angående en vaskehal til store biler