LASTBILVASK AARHUS

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Aarhus. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Driver du en virksomhed i Aarhus med en tilhørende vognpark, er du med sikkerhed blevet mødt med det tidskrævende og hårde arbejde, der ligger i at vaske lastbilerne. Det kan være svært at få koordineret vagtplanerne for dine chauffører og finde frem til den nærmeste vaskehal, så du kan få skinnende og rene lastbiler.

Hos NoviClean har du muligheden for at få din egen lastbilvask i Aarhus. Du får friheden til selv at bestemme hvor og hvornår, du ønsker at vaske dine lastbiler. Det bliver derfor lettere at koordinere vagtplanerne for dine chauffører med din egen lastbilvask i Aarhus.

Vi er specialister i vaskeanlæg til lastbiler, og vi kan tilbyde dig en skræddersyet løsning, hvor vi lytter til dine behov og ønsker for en lastbilvask i Aarhus. Du bestemmer selv placeringen af vaskeanlægget, hvortil vi sørger for levering og installering. Vores samarbejde med InterClean Equipment sikrer både os og dig, at vi kun benytter os af dele til opbygning af din lastbilvask i Aarhus.

Vores vaskeanlæg og vaskehaller er designet ud fra vores mange års erfaring med lastbiler. Du er derfor garanteret, at du får en lastbilvask i Aarhus, hvor vaskeanlægget kommer helt i dybden på en effektiv og hurtig måde, så skidtet der end har ophobet sig, vaskes væk på bedste vis.

En miljøvenlig vask hver gang

Hos NoviClean lægger v i stor vægt på miljøet, og vi har i den forbindelse også indledt et samarbejde med Sense of Smell, som er kemileverandør af vaske- og plejekemi. Du kan derfor være sikker på, at du altid vasker dine lastbiler på en miljøvenlig måde.

Vedligeholdelse og servicering

Som alle andre mekaniske anlæg, kan der opstå nogle tekniske problemer, og vi tilbyder naturligvis også derfor, at du altid kan komme i kontakt med vores serviceteam, der står klar til at tilbyde service og hastebesøg, hvis din lastbilvask i Aarhus er brudt ned.

Vil du høre mere om dine muligheder for en lastbilvask i Aarhus, er vi klar til at høre fra dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk