Hjem » Busvaskeanlæg » Vaskehal til bus

VASKEHAL TIL BUS

Vores fuldautomatiske vaskehaller til bus klarer alt det beskidte arbejde for jer, er nemme at vedligeholde og skræddersyede til at dække lige præcis din virksomhed og medarbejderes behov.

OM VORES VASKEHALLER TIL BUSSER

NoviClean distribuerer og installerer InterClean Equipments nøglefærdige, fuldautomatiske vaskehaller til busser. Vores mange års erfaring og ekspertise indenfor vask af busser og andre store køretøjer sikrer jer en skræddersyet vaskehal, der dækker jeres behov fuldt ud.

NØGLEFÆRDIG VASKEHAL

Vores succes og en af hovedårsagerne til, at vi er førende indenfor vores branche, er vores ekspertise på området blandet med vores dedikation til altid at levere den bedste service til vores kunder.

Vi tror ikke på standardløsninger. Sjældent har to virksomheder brug for den samme løsning. Derfor lægger vi vægt på, når vi opstarter et samarbejde med dig som ny kunde, at udgangspunktet er netop jeres behov og ønsker.

Det er det, vi mener, når vi siger, vi leverer skræddersyede vaskehaller til busser og andre køretøjer. Sådan får I ikke blot bedre udbytte af jeres vaskehal — der vil typisk også være brug for mindre service og opfølgning efterfølgende.

Læs mere

FULL-SERVICE BUSVASKEHAL

Vi klarer alt det praktiske, fra levering og installation til service og rådgivning. Det vil sige alle tekniske installationer såvel som jordarbejde, tilslutning af kloak, porte, m.m.

Hertil er det også muligt at fravælge diverse områder, hvis I foretrækker selv at stå for dem. Det er vores mål at yde en så skræddersyet service som muligt, og derfor tilbyder vi også flere forskellige løsninger. Med det kommer også muligheden for tilbygning af alt fra kontor til badeværelse og kunderum.

Med en vaskehal fra NoviClean får I derfor effektiv og gnidningsløs vask af køretøjer. Derudover får I rig mulighed for økonomiske besparelser på en lang række områder, administrative såvel som praktiske.

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

BESPARENDE & MILJØVENLIG

NoviCleans vaskehaller til busser er alle designet med omhu og omtanke for fremtiden. Vidste du for eksempel, at op til 100% af det vand, der bliver brugt til at vaske køretøjer, kan blive genanvendt?

Vores kunder arbejder ofte indenfor brancher, hvor effektivitet, hurtig vask af køretøjer og rentable løsninger er i høj kurs.

Af den grund har vi altid fingeren på pulsen og følger den videnskabelige udvikling tæt. Det gør, at vi altid kan garantere de bedste løsninger til de bedste priser.

For eksempel vores innovative vandgenbrugsanlæg. Her er vægt lagt på, at det både er vandbesparende og, i modsætning til mange andre anlæg, fuldstændig vedligeholdelsesfrit, da det på egen hånd både filtrerer og genbruger vand.

Kontakt os angående vaskehal til bus