LASTBIL VASKEHAL KOLDING

Vores lastbil vaskehal er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Har du en virksomhed i Kolding med tilhørende vognpark, er vi næsten sikre på, at du kender til det store arbejde, der ligger i at få planlagt vask af dine lastbiler. Det kræver meget arbejde at få koordineret dine chaufførers vagtplaner og finde frem til den nærmeste vaskehal, og du kan aldrig vide dig 100% sikker på, hvorvidt der er plads ved den nærmeste lastbil vaskehal i Kolding.

Hos NoviClean har vi specialiseret os i vaskehaller til lastbiler, og vi kan derfor tilbyde dig din helt egen lastbil vaskehal i Kolding. Vi bygger en løsning efter dine ønsker og behov, så du er sikret, at du får en skræddersyet lastbil vaskehal, der passer lige ind i din virksomhed. Vi benytter os kun af dele fra InterClean Equipment, hvilket er både vores og din sikkerhed for, at vi benytter os af høj kvalitets produkter og dele til opbygningen af din lastbil vaskehal i Kolding.

Når vi har fået dine ønsker og behov på plads, skal vi blot bruge en lokation fra dig, så vi ved, hvor vi skal levere og installere vaskehallen. Herefter bliver du og dine chauffører lært om i lastbil vaskehallen, så I nemt og hurtigt kan komme i gang med at vaske jeres lastbiler.

Du får en miljøvenlig vaskehal

Klimaet og miljøet betyder meget for os hos NoviClean, og vi har derfor indledt et samarbejde med Sense of Smell, så vi kan sikre os, at vi får en unik blanding af vaske- og plejekemi, der ikke er skadelig for miljøet. Du kan derfor altid med god samvittighed vaske dine lastbiler, velviden om du ikke skader miljøet ved brug af din lastbil vaskehal i Kolding.

Vedligeholdelse og servicering af vaskehallen

Skulle der opstå nogle udsving eller tekniske udfordringer med vaskehallen, kan du altid komme i kontakt med vores serviceteam. Vi står altid klar til at komme ud på hastebesøg, hvortil vi hurtigst muligt får udbedret fejlen, så du og dine chauffører kan fortsætte med at rengøre jeres lastbiler i vaskehallen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om en lastbil vaskehal i Kolding, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk