LASTBIL VASKEHAL VEJLE

Vores lastbil vaskehal er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Driver du egen vognpark i Vejle, er du sikkert bekendt med det ressourcekrævende arbejde, der kan ligge i at skulle holde dine lastbiler rene. Det er et større planlægningsarbejde, der skal til, eftersom der skal findes frem til den nærmeste lastbil vaskehal, og du kan ikke vide dig sikker på, om der er andre lastbiler, der optager vaskehallen.

Hos NoviClean er vi specialister inden for vaskeanlæg til store og tunge køretøjer, og vi kan tilbyde dig en skræddersyet lastbil vaskehal i Vejle, så du altid kan få vasket dine lastbiler, lige når det passer dig. Vi noterer dine ønsker og behov, så vi kan sammensætte en løsning, der passer lige ind i din virksomhed. Vi har et samarbejde med InterClean Equipment, så du er sikret, at vi bygger din lastbil vaskehal af dele, som er i ekstra høj kvalitet.

Du bestemmer helt selv, hvor du ønsker din lastbil vaskehal placeret i Vejle, hvortil vi sørger for at levere og installere vaskehallen. Når alt står klar, sørger vi for at give en komplet gennemgang, så du og dine chauffører er klar til at benytte din egen lastbil vaskehal i Vejle.

Ingen skadelige kemikalier

Vi bekymrer os om vores fælles klima, og vi har i den forbindelse indledt et samarbejde med Sense of Smell, som står for vores unikke pleje- og vaskekemi. Du er derfor sikret, at når du benytter din lastbil vaskehal i Vejle, at du vasker i en blanding, der ikke er skadelig for klimaet.

Her får du altid professionel service

Hvad enten du har brug for hastebesøg, eller om du har brug for et servicetjek af din lastbil vaskehal i Vejle, står vores team klar til at hjælpe dig. Vi kommer med glæde ud, hvis der er opstået nogle tekniske udfordringer med vaskehallen, hvortil vi sørger for, at du hurtigt kan benytte dig af din lastbil vaskehal igen.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for en lastbil vaskehal i Vejle, står vi klar til at høre fra dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk