LASTBILVASK ESBJERG

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Esbjerg. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Er du vognpark ejer i Kolding, og har du brug en lastbilvask, kan vi hos NoviClean hjælpe dig. Vi har valgt at specialisere os i vaskesystemer til tunge og store køretøjer, og vi kan derfor tilbyde dig din helt egen lastbilvask i Esbjerg. Med din egen lastbilvask, er du garanteret, at du sparer både penge og masser af ressourcekrævende arbejdstimer.

Du og dine chauffører får den ekstra frihed, at I kan let benytte jer af lastbilvasken lige så ofte, som det passer jer. Det bliver derfor også lettere at få dine chaufførers vagtplaner sammensat, da der ikke skal spekuleres i, hvor den nærmeste vaskehal er, og hvorvidt der skulle være kø.

Mange virksomheder benytter sig af manuelle vaske til deres lastbiler, og det koster mange timers arbejde. Desværre er det ofte ikke altid, at en manuellastbilvask kan komme 100% i bund med diverse skidt og snavs, der sætter sig på lastbilen, og dette kan medføre slid og skader på lastbilen på sigt. Du kan med en lastbilvask fra os være garanteret, at du opnår 100% rene lastbiler, hver gang. Lastbilerne bliver vasket effektivt og hurtigt, hvortil skidt og snavs fjernes uden problemer.

Du får en miljøvenlig lastbilvask

Hos NoviClean bekymrer vi os om vores fælles klima, og vi har i den forbindelse arbejdet på en mere miljøvenlig løsning i vores lastbilvaske. Vi kan derfor nu tilbyde dig en unik blanding af pleje- og vaskekemi, som ikke er skadelig for miljøet. Du kan derfor med god og grøn samvittighed benytte dig af lastbilvasken i Esbjerg så ofte, som du vil.

Dertil har du også muligheden for at få koblet vores vandgenanvendingssystem med på anlægget, så du kan holde vandspild og vandforbruget nede for hver gang, at der bliver vasket lastbiler i Esbjerg.

Bredt spektrum af serviceløsninger

Hvad enten om der er behov for, at vi kommer på hastebesøg, nedbrudt vaskeanlæg, vaskehal eller bestilling af reservedele, kan du altid være sikker på, at vores serviceteam står klar til at hjælpe dig. Vi sætter en stor ære i at hjælpe dig og din virksomhed, så du hurtigt kan få din lastbilvask i Esbjerg op og køre igen.

Er du klar til at høre mere om en lastbilvask i Esbjerg, er vi klar til at høre nærmere fra dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk