LASTBILVASK GLOSTRUP

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Glostrup. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Har du din egen vognpark med lastbiler i Glostrup, bruger du sikkert også mange timer og penge på lastbilvask. Det er både tids- og ressourcekrævende at skulle vaske lastbiler, eftersom lastbilerne skal enten transporteres rundt til forskellige vaskehaller, eller medarbejderne skal sørge for den manuelle vask. Hos NoviClean kan vi tilbyde dig din helt egen lastbilvask i Glostrup, så du undgår at bruge tidskrævende ressourcer og penge på lastbilvask.

Vi er specialister inden for vaskeløsninger til store og tunge køretøjer, og vi forstår os derfor på, hvorfor en regelmæssig lastbilvask er nødvendig. Vi har udviklet mange lastbilvaske igennem årene til forskellige virksomheder, og vi ved derfor også, at behovene kan variere alt efter, hvilken virksomhed man er. Vi indleder derfor altid en dialog, hvor vi begynder ud med at lytte til dine behov og ønsker for en lastbilvask i Glostrup, hvorefter vi får designet et vaskeanlæg til dig.

Med din helt egen lastbilvask i Glostrup, kan du selv bestemme hvornår og hvor ofte, du ønsker at vaske dine lastbiler. Med et vaskeanlæg fra NoviClean, er du altid garanteret en komplet rengøring af din lastbil, uden nogle dele på lastbilen tager skade.

Vi forstår os på kvaliteten af vores produkter, og vi har derfor også valgt at blive en autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg, så du altid er sikret et produkt, udstyr og dele i høj kvalitet til din lastbilvask i Hvidovre.

En lastbilvask der skåner miljøet

Hos NoviClean har vi fokus på miljøet og i den forbindelse, har vi udviklet en unik blanding af vaske- og plejekemi, som skåner miljøet. Du kan derfor altid være sikker på, at hvis du bestiller en lastbilvask fra os, at du får et produkt, hvor bæredygtighed er tænkt med i udviklingen.

Vaskeanlægget kommer ind alle steder

En lastbil kører mange tusinde kilometer på landevejene, og det kan ikke undgås, at der kommer skidt og snavs med rundt på lastbilen. Ofte kan skidtet sætte sig steder, hvor man ikke altid lige kan se, eller ikke aner, at der kan sidde skidt. Får man ikke renset lastbilen grundigt nok, kan dette slide på køretøjet og i værste tilfælde ende ud i en dyre reparation.

Vi har udviklet på vores vaskeanlæg til lastbilvaske, så de kan komme ind med højtrykspuling samtlige steder på lastbilen. Du kan derfor være sikker på, at du får rene lastbiler i Hvidovre med vores lastbilvask.

Vi står klar, hvis der sker uheld

Skulle der opstå nogle tekniske problemer med vaskeanlægget, står vores team klar til at hjælpe dig. Vi kommer gerne på hastebesøg, og hjælper dig med at din lastbilvask i Hvidovre op og køre hurtigt igen. Foruden det tilbyder vi serviceaftaler på alle vores vaskeanlæg og vaskehaller, så du altid er sikret en god service.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk