LASTBILVASK HEDENSTED

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Hedensted. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Driver du en vognpark i Hedensted, er du sikkert bekendt med det hårde arbejde, der er nødvendigt for at holde dine lastbiler rene og kørende. Det kræver meget planlægning ift. vagtplanerne for chaufførerne, da der skal bruges tid på at køre ud til nærmeste vaskehal, og der kan ikke stilles en garanti for, om der er kø.

Hos NoviClean kan vi hjælpe dig med en skræddersyet lastbilvask i Hedensted. Vælger du at indlede et samarbejde med os, sætter vi os ned og lytter til dine behov og ønsker for en lastbilvask i Hedensted, hvortil vi sørger for at designe en løsning, der passer lige ind i din virksomhed.

Vi er specialister inden for lastbilvask, og vi har derfor også igennem flere år nu erfaret, hvor meget skidt der kan forekomme på en lastbil. Ofte er det ikke altid lige til at komme til med en manuel vask af lastbilen, og det kan desværre i sidste ende skade lastbilen, hvis den ikke får en grundig vask. Vi har derfor udviklet vores lastbilvaske således, at de sørger for at komme ind samtlige steder.

Med din egen lastbilvask i Hedensted, bliver der ingen problemer med planlægning af vagtplaner eller køer, eftersom du selv er herre over lastbilvasken. Du bestemmer selv koalitionen, og vi sørger derefter for levering og installeringen af lastbilvasken i Hedensted.

Effektiv miljøvenlig lastbilvask

Hos NoviClean har vi et fokus på at skabe lastbilvaske der er miljøvenlige, og vi har derfor indledt et samarbejde med Sense of Smell, som er vores leverandør af en unik og miljøvenlig pleje- og vaskekemi. Du kan derfor med god samvittighed benytte dig af din lastbilvask i Hedensted.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis uheldet skulle være ude, og der opstår nogle tekniske problemer med din lastbilvask, kan du altid kontakte os. Vi kommer med glæde ud til din virksomhed i Hedensted, hvortil vi får kigget på din lastbilvask.

Har vi vækket din interesse for en vaskehal eller lastbilvask i Hedensted, hører vi med glæde fra dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk