LASTBILVASK KOLDING

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Kolding. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Ejer du en virksomhed med tilhørende vognpark i Kolding, er du sikkert stødt på det ressourcekrævende arbejde, der ligger i at holde dine lastbiler rene. Hvad enten du benytter dig af bestemte vaskehaller, eller du selv står med den manuelle vask, koster det ikke blot masser af tid for dig og dine chauffører, men det koster også virksomheden penge.

Hos NoviClean er vi specialister inden for vaskehaller og vaskeanlæg til lastbiler, og vi kan tilbyde dig din helt egen lastbilvask i Kolding, så du og dine chauffører altid kan vaske lastbilerne, lige hvornår I ønsker dem. I slipper desuden for den hårde og tidskrævende manuelle vask.

Vores lastbilvask er effektiv og hurtig, og den kommer ind samtlige steder på lastbilen, hvortil skidt og snavs bliver fjernet effektivt. Ofte kan dette være et problem med en manuelvask, at man ikke kan komme ind alle steder, hvorfor skidtet kan sætte sig fast, og på længere sigt kan dette ødelægge lastbilen.

Vi har slået os sammen med InterClean Equipment, hvilket giver dig den sikkerhed i, at alle dele og udstyr til lastbilvasken kommer i ekstra høj kvalitet.

Skånsom lastbilvask

Med din helt egen lastbilvask i Kolding, vil du ikke kun opnå en skånsom vask til dine lastbiler, men du vil også være med til at skåne miljøet. Hos NoviClean har vi tænkt en grønnere omstilling ind i vores produkt, og vi kan derfor tilbyde dig en unik blanding af pleje- og vaskekemi, der ikke er skadelig for miljøet.

Foruden det har vi udviklet et vandgenanvendingssystem, der hjælper dig med at holde vandspild og vandforbruget nede, så du sparer penge på din lastbilvask i Kolding.

Serviceteamet er klar til at hjælpe

Hvis der skulle opstå nogle tekniske problemer eller være behov for reservedele, står vores team klar til at komme ud til dig på hastebesøg og få løst problemet, så du og dine chauffører hurtigt kan komme videre med lastbilvasken.

Ønsker du at høre mere om muligheden for din egen lastbilvask i Kolding, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk