LASTBILVASK VEJLE

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Vejle. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Er du virksomhedsejer af en vognpark i Vejle, er du sikkert bekendt med det store arbejde, som det kræver, når man skal have vasket lastbilerne. Dine chauffører skal køre hen til helt specifikke vaskehaller, og det tager tid at koordinere det ind i vagtplanerne. Ligeledes er det et større ressourcekrævende stykke arbejde, og det koster mange penge på sigt.

Vi er specialister inden for vaskeanlæg og vaskehaller til store og tunge køretøjer, hvori vi har god forståelse for, hvordan man bedst muligt får rengjort lastbilerne, så skidt og snavs forsvinder på bedste vis.

Hos NoviClean kan vi tilbyde dig din egen lastbilvask i Vejle. Vi skræddersyer en løsning til dig ud fra dine ønsker og behov, så du får mere frihed til at bestemme, hvor og hvornår du ønsker en lastbilvask. Med din egen lastbilvask i Vejle, opnår du også et mindre ressourcekrævende arbejde, og du vil mærke flere penge på bundlinjen.

Med din helt egen lastbilvask i Vejle, er du garanteret, at du får super rene lastbiler, hver gang. Vores vaskeanlæg sørger for at arbejde sig ind alle steder på lastbilen, og får effektivt og hurtigt skidtet væk, helt uden at ødelægge lastbilen.

Skån miljøet med din egen lastbilvask

Hos NoviClean har vi et stort fokus på klimaet, og vi har i den forbindelse udviklet en unik blanding af pleje- og vaskekemi, der ikke skader miljøet. Udover det har du også muligheden for at få tilkoblet vores vandgenanvendingssystem, så du kan holde dit vandspild og forbrug nede, når du benytter dig af din nye lastbilvask i Vejle.

Vi kommer ud til dig, hvis der er problemer

Skulle der ske nogle tekniske udfordringer med din lastbilvask i Vejle, kommer vores serviceteam straks ud på hastebesøg, hvortil de finder frem til problemet, og får det løst, hurtigst muligt. Er der behov for reservedele, har vi nem adgang til vores leverandør.

Vil du høre mere om dine muligheder for en lastbilvask i Vejle, hører vi gerne fra dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk