LASTVOGNSVASK HEDENSTED

Hos NoviClean får du din egen og unikke lastvognsvask til din virksomhed i Hedensted. Vores lastvognsvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Driver du egen virksomhed med tilhørende vognpark i Hedensted, har du med garanti erfaret dig, hvor meget arbejde det kan kræve, når dine lastvogne skal vaskes. Det er ressourcekrævende at få koordineret vagtplanerne for dine chauffører, hvortil der skal findes frem til en lastvognsvask nær Hedensted, og der kan aldrig stillet en garanti for, at der er plads på netop det tidspunkt, hvor du ønsker dine lastvogne skal vaskes.

Hos NoviClean har vi specialiseret os i vaskehaller og vaskeanlæg til store og tunge køretøjer, hvortil vi kan tilbyde dig din helt egen lastvognsvask i Hedensted. Vi lytter til dine ønsker og behov, hvortil vi kan skræddersy en løsning, der passer lige ind i din virksomhed. Vi benytter os kun af materialer fra InterClean Equipment, hvilket er din og vores sikkerhed for, at lastvognsvasken opbygges i høj kvalitet.

Du bestemmer selv, hvor i Hedensted, at du ønsker din lastvognsvask placeret, hvortil vi sørger for leveringen og installeringen. Vi giver naturligvis dig og dine chauffører en fuld gennemgang af anlægget, så I nemt og hurtigt kan komme i gang med jeres lastvognsvask i Hedensted.

En sikker og skånsom løsning

Hos NoviClean ønsker vi at holde et stort fokus på vores fælles miljø, og vi har derfor også indledt et samarbejde med Sense of Smell, som er vores leverandør af den unikke vaske- og plejekemi, som benyttes til lastvognsvasken. Den er på ingen måder skadelig for miljøet, hvorfor du med god samvittighed kan benytte dig af lastvognsvasken i Hedensted så ofte, som du ønsker.

Vi står klar til at hjælpe dig

Hvis der skulle ske en teknisk fejl med lastvognsvasken, kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med vores serviceteam. De kommer glædeligt ud på hastebesøg, hvortil de sørger for at få fundet frem og udbedret den tekniske fejl, så du og dine chauffører kan komme videre med jeres lastvognsvask.

Vi står klar til at høre fra dig, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud om en lastvognsvask i Hedensted.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk