LASTVOGNSVASK HERNING

Hos NoviClean får du din egen og unikke lastvognsvask til din virksomhed i Herning. Vores lastvognsvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Er du ejer af en vognpark i Herning, er du sikkert bekendt med, at det kan være ressourcekrævende at få vasket dine lastvogne. Der skal koordineres i dine chaufførers vagtplaner, hvortil der skal findes frem til den nærmeste lastvognsvask, og det er aldrig med en garanti for, at der er plads på det givende tidspunkt, hvor du ønsker dine lastvogne skal vaskes.

NoviClean er eksperter inden for lastvognsvaske, og vi kan derfor tilbyde dig din egen skræddersyet lastvognsvask i Herning. Du og dine chauffører vil opnå mere frihed, da I selv bestemmer, hvornår og hvor I ønsker lastvognene skal vaskes. Vi designer og opbygger lastvognsvasken, så den er lige efter dine ønsker og behov. Vi har indledt et samarbejde med InterClean Equipment, som er din og vores sikkerhed for, at vi kun benytter os af materialer i høj kvalitet.

Du vælger helt selv hvor i Herning, at du ønsker placeringen af din lastvognsvask. Vi sørger for leveringen og installeringen, hvortil vi giver jer oplæring i anlægget. På denne måde kan du og dine chauffører hurtigt og nemt komme i gang med lastvognsvasken

Skånsom for miljøet

Hos NoviClean har vi indledt et samarbejde med Sense of Smell, som sørger for vores unikke blanding af vaske- og plejekemi. Vores samarbejde er din og vores sikkerhed for at vores blanding er uden skadelige kemikalier. Du kan derfor med god samvittighed benytte dig af lastvognsvasken i Herning, uden at være bekymret for miljøet.

Vores serviceteam står klar

Hvis der skulle ske nogle uheld, eller der opstår nogle tekniske udfordringer med lastvognsvasken, sørger vores serviceteam for at komme på hastebesøg, hvortil de hurtigt får diagnosticeret og udbedret fejlen, så du og dine chauffører kan fortsætte lastvognsvasken i Herning, uden problemer.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for en lastvognsvask i Herning eller vaskehal, er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk