LASTVOGNSVASK TAULOV

Hos NoviClean får du din egen og unikke lastvognsvask til din virksomhed i Taulov. Vores lastvognsvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Ejer du en virksomhed med lastvogne i Taulov, kender du helt sikkert til det store planlægningsarbejde, der ligger i at skulle få vasket dine lastvogne. Der skal koordineres med dine chaufførers vagtplaner, hvortil du skal finde frem til den nærmeste lastvognsvask, og du kan aldrig vide dig 100% sikker på, hvorvidt der er plads til at få vasket lastvognene.

Hos NoviClean er vi eksperter inden for lastvognvaske, og vi kan tilbyde dig, at du får din helt egen lastvognsvask i Taulov, så du opnår den frihed, at du kan vaske dine lastvogne, lige når det passer dig. De dele vi benytter os af til opbygningen af din lastvognsvask, kommer alle i høj kvalitet fra vores leverandør, InterClean Equipment.

Vi kan garantere dig, at du får en skræddersyet lastvognsvask, da vi altid lytter til dine ønsker og behov. Du bestemmer heraf, hvor du ønsker din nye lastvognsvask skal placeres i Taulov, hvortil vi sørger for leveringen og installeringen af den. Vi sørger naturligvis for at indlære dig og dine chauffører, så I kan benytte anlægget allerede fra første dag, at det er installeret.

Lastvognsvasken er miljøvenlig

Vores fælles klima og miljø har en stor betydning hos os, og vi har i den forbindelse indledt et samarbejde med Sense of Smell, som sørger for vores unikke blanding af vaske- og plejekemi. Denne blanding er ikke skadelig for miljøet, og du kan derfor med ro i sindet vaske dine lastbiler, lige så ofte, som du ønsker.

Fuld vedligeholdelse og servicering

Hvis uheldet skulle være ude, og der opstår nogle tekniske udfordringer med din lastvognsvask, står vores serviceteam klar til at hjælpe dig. Vi kommer glædeligt ud på hastebesøg, hvortil vi får diagnosticeret og udbedret fejlen, så du og dine chauffører kan forsætte lastvognsvasken i Taulov.

Hvis du ønsker at høre mere om en vaskehal eller lastvognsvask i Taulov, er du mere end velkommen til at ringe til os, det er helt uforpligtende.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk