VASKETUNNEL KØBENHAVN

Få en unik og skræddersyet vasketunnel til din virksomhed i København. Vores vasketunnel er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Er du ejer af en vognpark i København, er du sikkert bekendt med, hvor stort et arbejde, der kan forekomme, når man lastbilerne skal vaskes. Det kræver meget arbejde at få dine chaufførers vagtplaner til at gå op, og der skal findes frem til den helt rette vasketunnel nær København, og du kan aldrig vide dig sikker på, hvorvidt der er plads på det tidspunkt, hvor du ønsker dine lastbiler vasket.

Hos NoviClean er vi specialister i vasketunneler til store og tunge køretøjer, hvori vi kan tilbyde dig en løsning i København. Vi tager dine ønsker og behov i betragtning af opbygningen af vasketunnelen, så du får en skræddersyet løsning. Vores samarbejde med InterClean Equipment, er din og vores sikkerhed for, at du får en vasketunnel, der er opbygget af materialer i høj kvalitet.

Du bestemmer helt frit selv hvor i København, at du ønsker din vasketunnel placeret, hvortil vi sørger for levering og installeringen. Dertil vil du og dine chauffører få en oplæring i, hvordan vasketunnelen fungerer, så I let kan holde vognparken helt ren.

Vasketunnelen er miljøvenlig

Vi har et stort fokus på miljøvenlige løsninger, og vi har i den forbindelse lavet et samarbejde med Sense of Smell, der sørger for vores unikke blanding af vaske- og plejekemi. Den unikke blanding er sammensat af kemikalier, der på ingen måder er skadelig for miljøet. Du kan derfor med god samvittighed benytte dig af vasketunnelen i København.

Vi sørger for vedligeholdelse og service

Skulle der opstå nogle tekniske udfordring eller fejl med din vasketunnel, står vores serviceteam klar til at hjælpe dig. Du kan nemt komme i kontakt med os, hvortil vi sørger for at komme på hastebesøg. Vores serviceteam sørger hurtigt for at få diagnosticeret og udbedret fejlen, så du kan fortsætte med at benytte din vasketunnel i København.

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har en interesse i at få din egen vaskehal eller vasketunnel i København. Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk