Hjem » Lastbilvaskeanlæg » Truckvask

Truckvask – Vaskeanlæg til trucks

Vi højner kvaliteten af truckvask med fuldautomatiske vaskeanlæg til trucks. Nemme at vedligeholde og specialdesignede efter jeres ønske.

Driver du en virksomhed med trucks, er du helt sikkert også bekendt med de problemer, skidt og snavs kan skabe. Trucks kører mange kilometer igennem et år, og de slides af vind og vejr. Dette har også en betydning for selve køretøjet. Derfor er en truckvask nødvendig for at vedligeholde dine trucks!

Men hvor ofte får du sat tiden af til at indhente ressourcer til at give en virkelig effektiv og grundig truckvask? Kunne det let tænkes, at truckvasken bliver forsømt lidt, og dette blot bliver en hurtig omgang? I så fald, kan det ende med, at du ikke får gjort ordentligt ren, hvilket kan skade køretøjet i længden. Hertil vil der blot komme flere udgifter til nye trucks og dyre reparationer, fordi de ikke er vasket grundigt nok.

Med et vaskeanlæg til trucks fra NoviClean, kan du undgå at bruge alt for store ressourcer på truckvask. Vores vaskeanlæg til trucks bliver specialdesignet efter dine behov og ønsker, så du opnår lige netop det vaskeanlæg, din virksomhed har brug for.

Hos NoviClean har vi valgt at specialisere os inden for truckvask, vaskeanlæg og vaskehaller til andre tunge køretøjer. Derfor er vi klar over, at det kan være en tidsrøver, når vi taler om truckvask, og det er derfor uhyre vigtig for virksomheden, at truckvasken bliver hurtig klaret – dog uden at gå på kompromis med kvaliteten af vasken.

Opnå længere levetid på dine trucks

Vi var inde på det tidligere, men lad os endelig vende den igen. Ser man bort fra en effektiv og grundig vask af ens trucks, kan dette være med til at øge risikoen for ødelæggelse af dem. Ødelæggelsen af trucks grundet skidt og snavs vil kun ende med at koste ekstra dyre penge, fordi man nu skal ud og bruge flere penge på nye trucks. Det er derfor meget vigtigt, at man ikke forbiser truckvask.

Med et vaskeanlæg til trucks fra NoviClean, kan vi garantere dig, at du får en truckvask, der ikke bare fjerner det mest genstridige skidt, som sætter sig i de områder, hvor du måske ikke lige kan komme til med en manual truckvask. Med vores truckvask kan vi også garantere dig, at dine trucks holder i endnu flere år.

Skab større arbejdsglæde med truckvask

Når chaufføren sætter sig ind i trucken, kan han/hun allerede vinke farvel til mange timer fra hjemmet. Derfor anses trucken også som værende chaufførens andet hjem. Og ligesom vi kender det hjemme fra vores normale fire vægge, så ønsker vi et rent hjem der. Det samme her er gældende for trucken. Derfor er en truckvask ofte nødvendig.

Med en ofte truckvask, får du ikke kun en truck, der virker mere professionel for din virksomhed, men du opnår samtidig også en større arbejdsglæde, da chaufføren forbinder truckvasken med en stolthed og glæde. Hvem vil ikke gerne køre i en 100% rengjort truck?

Skån miljøet med en truckvask

I virksomheden står du måske selv for rengøringen af jeres trucks, og der ryger derfor mange kemikalier direkte ned i afløbsrørene. Disse kemikalier kan muligvis være skadelige for vores natur og klima. Men med et vaskeanlæg for trucks, kan vi garantere dig, at din truckvask er helt igennem miljøvenlig.

Kontakt os angående truckvask

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk