Mobilt vaskeanlæg

Opnå en hurtig og grundig mobilvask på lastbiler med et mobil vaskeanlæg fra NoviClean. Du sparer både tid og ressourcer ved hjælp af vores mobil vaskeanlæg.

Mobilt 1-børste vaskeanlæg

Hvis et helt vaskeanlæg er for stor en omkostning for dig men en spand vand med klud og sæbe heller ikke er hensigtsmæssigt i det lange løb, så er et mobilt vaskeanlæg værd at overveje.

Effektivt vask med mobil vaskeanlæg

Hos NoviClean har vi valgt at specialisere os i vaskeanlæg til store køretøjer, da vi forstår vigtigheden i, at disse køretøjer ofte holdes rene. De tunge og store køretøjer kører mange kilometer om året på de store landeveje, og de hiver derfor masser af skidt og snavs med sig i maskineriet.

Al det skidt ødelægger det visuelle udtryk, hvilket er ærgerligt, når lastbilen naturligvis skal fremstå professionel og ren.

Hertil kan vores specielle mobil vaskeanlæg klare rengøringen udenpå lastbilen langt hurtigere og lettere, end hvis man skulle stå og vaske lastbilen manuelt. Vores mobil vaskeanlæg er perfekte til enkeltmandsvirksomheder og andre mindre foretagender. Hvad enten du har egen lastbil, som trænger til en lastbilvask, et par erhvervskøretøjer eller en håndfuld af busser, der skal have busvask vil et mobil vaskeanlæg lige passe til dig.

Med et mobilt vaskeanlæg bliver det ikke lettere at vaske dine køretøjer. Du kan let betjente vores mobil vaskeanlæg som ene person, og vi garanterer dig en effektiv og komplet vask af dit køretøj, uden du skal slide eller knokle for det.

Kontakt os angående mobilt vaskeanlæg

Mobilt vaskeanlæg i forskellige størrelser fra NoviClean

Mobilt vaskeanlæg i forskellige størrelser

Hos NoviClean forstår vi os på køretøjer, og vi forstår os derfor også på, at der er mange forskellige behov. Vi har derfor også udviklet vores mobile vaskeanlæg i forskellige størrelser, så du altid kan få et mobilt vaskeanlæg, der passer til dine behov og ønsker.

På trods af alle vores mobile vaskeanlæg kommer i forskellige størrelser, har de alle sammen én ting tilfælles. De er lette at betjene og gør vasken af dit køretøj langt hurtigere og mere effektivt, end hvis du skulle rengøre lastbilen selv.

Service på mobilt vaskeanlæg

Hvad enten du har behov for service eller har spørgsmål til dit mobile vaskeanlæg, står vi hos NoviClean altid klar til at hjælpe og rådgive dig. Vi har en bred erfaring og forståelse for køretøjerne. Vi står naturligvis gerne klar til at give dig den bedste rådgivning, så du også opnår et mobilt vaskeanlæg, der passer lige ind i din virksomheds behov.

Vi har ingen standardløsninger i vores mobile vaskeanlæg, hvorfor vi også skræddersyer vores mobile vaskeanlæg lige efter dine behov og ønsker.

Kontakt os angående mobilt vaskeanlæg