Mobilt vaskeanlæg

Hurtig og grundig vask af lastbiler og busser med mobilt vaskeanlæg fra NoviClean. Spar både tid og vand. Vi tilbyder flere forskellige modeller, der dækker netop jeres behov.

Mobilt 1-børste vaskeanlæg

Hvis et helt vaskeanlæg er for stor en omkostning for dig men en spand vand med klud og sæbe heller ikke er hensigtsmæssigt i det lange løb, så er et mobilt vaskeanlæg værd at overveje.

Vask bedre og hurtigere

Det er sjældent, at en virksomhed af mindre størrelse har brug for fuldautomatiske vaskesystemer og store vaskehaller. Behovet for vask af jeres køretøjer er simpelthen ikke er så stort.

Derfor tilbyder vi også et udvalg af mobile vaskeløsninger til virksomheder, der (endnu) ikke råder over en stor flåde af køretøjer.

Vores mobile vaskeanlæg kan bruges praktisk talt overalt og er perfekte til enkeltmandsvirksomheder og andre mindre foretagender. Det gælder uanset, om I besidder en enkelt lastbil, en lille håndfuld erhvervskøretøjer eller en mindre flåde busser.

Vores mobile vaskeanlæg kan betjenes af en enkelt person og foretager en effektiv og komplet vask af køretøjet.

Få vasken gjort hurtigere og grundigere på kortere tid og med mindre knofedt.

Mobilt vaskeanlæg vasker fordel af lastbil i gråvejr Mobilt vaskeanlæg på parkeringsplads med træer og græs i baggrunden Mand på mobilt vaskeanlæg rengør bus
Mobilt vaskeanlæg fra NoviClean

Udvalg efter behov

Vores mobile vaskeanlæg kommer i forskellige størrelser, der dækker forskellige behov. Heriblandt Easywash 50 og Truck Wash 500, som divergerer i hastighed og andre funktioner.

Tilfælles har de alle, at de er 1-børste vaskeanlæg, der er ligetil at betjene og gør vask af lastbilen lidt mere til en leg end en pligt.

Hvis du har spørgsmål eller søger hjælp på området, står vi altid til rådighed. Vi hjælper gerne med rådgivning af alt indenfor verden af vaskeanlæg til bus, lastbil og andre store køretøjer.

Det er blandt andet vores ekspertise og mange års erfaring, der gør os til nogle af de førende i branchen — ikke bare i Norden men også resten af verden.