Hjem » Togvaskeanlæg » Vaskehal til tog

VASKEHAL TIL TOG

NoviCleans fuldautomatiske vaskehaller håndterer al den tunge togvask, så I og jeres medarbejdere har mulighed for at fokusere på andre vigtige opgaver.

OM VORES TOG VASKEHAL

Hos NoviClean har vi igennem mange år erfaret at toge har nødvendighed for at blive rengjort oftere, end man lige går og tror. Togene kører mange tusinde kilometer på skinnerne igennem årene, og det medfører dermed også meget skidt og snavs med sig. Alt dette skidt og snavs kan ofte sidde genstridige steder, hvor det ikke altid er let at komme til med en manuel vask på toget.

Vi har derfor i samarbejde med InterClean Equipment designet en tog vaskehal, der kan komme ind i de selv mest genstridige steder. Med en tog vaskehal er du og din virksomhed garanteret en grundig og effektiv togvask – hver gang!

I tæt samarbejde med dig, designer og installerer NoviClean en tog vaskehal, der passer lige efter jeres ønsker og behov. Vores vaskehal til toge klarer alle størrelser på forskellige toge. Dertil er vores vaskehal til toge praktisk talt vedligeholdelsesfrie og tilmed miljøvenlige. Hos os får du ikke bare en standard tog vaskehal. Du får en skræddersyet løsning, der passer netop ind i din virksomhed. Vi har mange års erfaring med opbygning af professionelle vaskehaller.

Få et tilbud!

ALSIDIGE TOG VASKEHAL

Vores tog vaskehal er udviklet på baggrund af vores erfaringer og indsigter i den nyeste udvikling. Vi kan derfor også garantere dig, at du får en tog vaskehal, der sørger for en fuldstændig grundig, effektiv og hurtig vask af jeres toge.

Vi kan derfor tilbyde dig en helt igennem fuldautomatisk tog vaskehal, som er designet 100% efter jeres ønsker og behov. Når du benytter dig af vores tog vaskehal, kan vi også garantere dig, at toget ikke tager skade, men kommer ud helt ren og skinnende.

DEN SKARPESTE TEKNOLOGI

Vores vaskehal til tog bliver brugt i en lang række togsystemer over hele verden. Og årsagen er ret simpel: Det er ganske enkelt en af de mest effektive løsninger til vask af rullende materiel.

Med strategisk placering af roterende vaskedyser, særlige børster og førende sæbeprodukter, vasker vores skræddersyede tog vaskehal alle udvendige områder på jeres tog og vogne — og det gælder selv de mest besværlige afkroge.

Læs mere

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk

EFFEKTIV OG NEM TOG VASKEHAL

Med InterCleans state-of-the-art produkter, designer og installerer vi specialfremstillede tog vaskehaller, der gennem moderne sæbekemi og den nyeste teknologi gør jeres tog skinnende rene.

Ligegyldigt hvilken type tog, vi snakker om, har vi den erfaring og ekspertviden, der sikrer, I får den bedste tog vaskehal.

Yderst sjældent har to virksomheder brug for den samme løsning, og med det in mente opstarter vi altid et nyt samarbejde med at sætte jeres ønsker og behov forrest.

Vores mål er altid jeres fulde tilfredshed. Sådan garanterer vi, at I har jeres på det rene.

INSTALLERING OG SERVICE AF TOG VASKEHAL

Hos NoviClean klarer vi det beskidte arbejde for dig. Når vi i samråd med dig, har fundet frem til den tog vaskehal, som du ønsker, sørger vi for at få installeret hele tog vaskehallen, så du kan komme i gang med at få rengjort dine toge.

Dertil kan vi også tilbyde servicering af vores tog vaskehal og alle vores medarbejdere er specialister i tog vaskehallen. Du er derfor garanteret, at hvis der skulle ske et uheld med din nye tog vaskehal, så kommer vi med det samme. Vi arbejder effektivt og grundigt, så du hurtigt kan komme i gang igen med tog vaskehallen.

FÅ ET TILBUD