LASTBILVASK HERNING

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Herning. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Leder du efter en lastbilvask i Herning, kan vi hos NoviClean tilbyde dig en skræddersyet lastbilvask til din vognpark i Herning. Vi har igennem flere år hjulet store virksomheder og vognparker med at designe en lastbilvask, som har sparet dem for mange tidskrævende ressourcer og skabt ekstra høj arbejdsglæde blandt deres chauffører.

Hos NoviClean er vi specialister inden for vaskehaller og vaskeanlæg til store og tunge køretøjer. Vi lytter til dine ønsker og behov om en lastbilvask i Herning, og vi finder derfra ud af den perfekte løsning til din virksomhed. Med din egen lastbilvask i Herning, er du selv herre over, hvornår og hvor ofte, du ønsker at vaske dine lastbiler.

Vi er en autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg, hvilket giver dig som kunde den tryghed i, at når du bestiller en lastbilvask i Herning fra os, får du et produkt, udstyr og dele i høj kvalitet.

Fokus på miljøet

Bestiller du din egen lastbilvask i Herning, kan vi garantere dig, at vi har tænkt en miljøvenlig løsning ind i vores vaskeanlæg. Vi har skabt en unik blanding af vaske- og plejekemi, som fungerer miljøvenligt med vores med cutting-edge innovativt vandgenbrugsanlæg.

Effektivitet og sublim rengøring

Vi har igennem mange år erfaret os, at skidtet på lastbilerne ophober sig selv de mest genstridige steder, hvor man ofte ikke kan komme så let til med en manuel vask. Vi har derfor udviklet på vores lastbilvask, så den kan komme ind i alle samtlige steder på lastbilen og få renset dem effektivt og hurtigt.

Med din egen lastbilvask i Herning kan vi også garantere dig, at du kan opnå længere levetid på dine lastbiler, eftersom de får en ekstra grundig rengøring, hvor alt skidt og snavs bliver fjernet effektivt.

Servicering og vedligeholdelse af din lastbilvask

Skulle der opstå nogle problematikker med din lastbilvask i Herning, står vores team klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder mange forskellige service løsninger, fra løbende service kontrakter, hastebesøg til et nedbrudt vaskesystem, til bestilling af reservedele, som kunden selv ønsker at installere.

Ønsker du at høre mere om muligheden for en skræddersyet lastbilvask i Herning, hører vi gerne fra dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk