LASTBILVASK HVIDOVRE

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Hvidovre. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Driver du en vognpark i Hvidovre, og har du ofte brug for en lastbilvask, kan vi hos NoviClean hjælpe dig. Vi har igennem mange år hjulpet virksomheder med vaskeanlæg til deres lastbiler. Vi skræddersyer en lastbilvask lige efter dine ønsker, så du kan spare de mange tidskrævende ressourcer og penge ved en manuel lastbilvask. Vores vaskeanlæg er udviklet til at rengøre helt i bund med et effektivt højtryk, som ikke ødelægger nogle dele på dine lastbiler.

Hos NoviClean har vi specialiseret os inden for vaskeanlæg til store og tunge køretøjer, og vi har derfor en stor erfaring med lastbilvask, og hvorfor det er så vigtigt. Vi lytter til dine ønsker og behov for en lastbilvask i Hvidovre, hvortil vi i samråd med dig finder frem til den perfekte løsning til din virksomhed. Du får en lastbilvask, som du kan benytte så ofte, som du vil i Hvidovre.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten, og vi har derfor også valgt at blive en autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg, så vi sikrer os, at du som kunde altid får et produkt, udstyr og dele i høj kvalitet.

Du får et miljøvenligt vaskeanlæg

Når du bestiller din egen lastbilvask i Hvidovre fra NoviClean, kan vi garantere dig, at du modtager et miljøvenligt vaskeanlæg. Vores unikke blanding af vaske- og plejekemi er ekstra god ved miljøet og fungerer med vores cutting-edge innovative vandgenbrugsanlæg. Når du benytter dig af din lastbilvask i Hvidovre, kan du derfor altid være sikker på, at diverse kemikalier ikke ødelægger miljøet

Helt igennem grundig lastbilvask

Skidt og snavs ophober sig mange forskellige steder på lastbilen, og det er ofte ikke altid lige til at komme til, hvis man giver lastbilen en manuelvask. Vi har derfor udviklet på vores lastbilvaske, så vi kan garantere, at de kommer ind selv de mest genstridige steder. Med din egen lastbilvask i Hvidovre er du derfor garanteret, at du får en effektiv og grundig vask af dine lastbiler – hver gang!

Vi tilbyder servicering og vedligeholdelse

Vi sætter en stor ære i at hjælpe med serviceringen og vedligeholdelse af de vaskeanlæg og vaskehaller, som vi leverer til vores kunder. Skulle der opstå nogle tekniske problemer med din lastbilvask i Hvidovre, står vores team af servicefolk klar til at hjælpe dig. Vi står klar til at hjælpe hvad enten, om det er et hastebesøg, nedbrudt vaskesystem eller bestilling af nye reservedele.

Er du klar til at få skinnende og rene lastbiler, så lad os endelig tage en snak om en lastbilvask i Hvidovre.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk