LASTBILVASK KØBENHAVN

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i København. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Ejer du en vognpark i København, kender du helt sikkert til det ressourcekrævende arbejde, der lægger i at skulle sørge for en grundig lastbilvask. Hos NoviClean ønsker vi ikke, at lastbilvasken skal være kompliceret, hvorfor du hos os får muligheden for at få din helt egen lastbilvask i København.

Hos NoviClean er vi specialister i miljøvenlige lastbilvaske i København, og vi skræddersyer vores løsninger til alle vores kunder. Du kan derfor også være sikker på, at du får en lastbilvask, der passer lige ind i din vognpark i København. Med vores skræddersyet lastbilvask vil du opnå en hurtig og effektiv vask af alle dine lastbiler, og du sparer derfor også det ressourcekrævende og kompliceret arbejde væk.

Vi er en autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg, og det har den betydning for dig, at vi kun benytter os af udstyr og dele af ekstra høj kvalitet, når vi designer din lastbilvask i København.

Vi ønsker at give dig den helt rette lastbilvask, hvorfor vi begynder samarbejdet med at lytte til dine behov og ønsker. På denne måde kan vi designe den helt perfekte løsning til din virksomhed i København. Du træffer beslutningen om, hvor din lastbilvask skal placeres i København, og vi sørger for opsætning og installeringen.

Få en miljøvenlig lastbilvask

Hos NoviClean tænker vi miljøet ind i vores arbejde, og vi kan derfor også garantere dig, at når du indleder et samarbejde med os, får du en lastbilvask i København, der er miljøvenlig. Vores smarte cutting-edge innovativt vandgenbrugsanlæg fungerer sammen med vores unikke blanding af vaske- og plejekemi, som ikke skader miljøet.

Grundig og hurtig lastbilvask

En ofte og grundig lastbilvask er nødvendig, eftersom lastbilerne trækkes igennem diverse vind og vejr året rundt, og der samler sig derfor masser af skidt på lastbilen. Skidtet kan sidde specifikke steder, hvor man ikke altid kan komme så nemt til med en manuel vask. Dette medfører ofte også hurtigere udskiftning af lastbilerne, eftersom de hurtigere går i stykker.

Med din helt egen lastbilvask i København, bestemmer du selv hvornår og hvor ofte, du ønsker at vaske dine lastbiler. Vi kan garantere dig, at du får en lastbilvask, der kommer ind alle steder – selv de helt genstridige områder, hvor en manuelvask ikke altid kan komme til.

De kraftfulde højtryksdyser sørger for at give en kraftfuld og hurtig rengøring af lastbilen uden at beskadige nogle dele på dine lastbiler, så dine chauffører hurtigt kan komme tilbage på landevejen igen.

Professionel servicepartner

Hos NoviClean sætter vi en ære i at være din professionelle servicepartner, og vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med din lastbilvask i København, hvis der skulle opstå nogle tekniske udfordringer. Hvad enten det er løbende service, et nedbrudt vaskesystem, bestilling af reservedele eller hastebesøg, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vil du høre mere om dine muligheder for en vaskehal eller lastbilvask i København, sidder vi klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk