Vaskesystemer

NoviClean er autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg. I den forbindelse har vi leveret vaskesystemer til alle slags brancher over hele Nordamerika. Og nu tilbyder vi også vores ekspertise i vask af store køretøjer i Danmark.

Skræddersyet design af vaskesystemer

Vi specialiserer os i at levere, installere og servicere vaskesystemer til alle slags erhvervskøretøjer, inkl. specialkøretøjer og flåder af tunge erhvervsmaskiner — det indebærer alt fra vaskesystemer til lastbiler, busser, anhængere, militærkøretøjer og andre entreprenørmaskiner.

Få jeres eget vaskesystem

Sjældent er to køretøjer ens og kræver samme behandling. Samtidig varierer behovet for vask af køretøjer meget efter branche. En pakkeløsning er ikke altid tilfredsstillende. Derfor tilbyder vi vaskesystemer skræddersyet efter jeres ønske

I fællesskab med din virksomhed og jeres medarbejdere, designer vi et vaskesystem til jeres vognparks unikke behov. Vores vaskesystemer gør det nemt for jer, effektiviserer den daglige drift og sænker omkostninger for rengøring af jeres lastbiler, busser og andre store køretøjer.

Vi tilbyder løsninger med varierende grader af automatik, såsom fuldautomatisk tunnel, portalvask eller en kombination af begge.

Vask når det passer jer

Vi arbejder sammen med jer for at nå frem til den perfekte løsning. Herefter leverer og installerer vi. Og vi yder også løbende service af jeres vaskesystemer, så I aldrig skal bekymre jer om lang downtime.

I har fuld frihed over, hvor vaskesystemet skal opføres. Det vil sige, I altid har nem og bekvem adgang til effektivt, automatisk rengøringsudstyr til jeres erhvervskøretøjer.

Således sikrer et vaskesystem fra NoviClean jer en mere pålidelig og funktionel køreplan. Vask af lastbiler og/eller andre store køretøjer fylder mindre i den daglige drift, og det kan mærkes både i jeres medarbejderes skema og i bogføringen.

Derfor er et vaskesystem også en investering, der kan mærkes på bundlinjen.

Rentabel, miljøvenlig teknologi

NoviCleans vaskesystemer er tiltænkt vognparker og virksomheder, hvor kravet til konstant ydeevne er højt. Derfor sørger vi for at følge med udviklingen, så vi altid kan tilbyde dig de mest effektive, højteknologiske løsninger.

Det indebærer alt fra en unik blanding af vaske- og plejekemi, et udvalg af specialiserede børster og lav- og højtryksdyser, der sørger for både hurtig og grundig vask af jeres busser og lastbiler.

Og så er vores vaskesystemer også miljøvenlige med cutting-edge innovativt vandgenbrugsanlæg. Disse tilbyder vi i både manuelle og automatiske modeller.

Det gælder uanset, om I søger vaskesystem til lastbil, tog, tankvogne eller andre køretøjer i den offentlige sektor. Omfang og størrelse er ligegyldig. NoviClean tilbyder løsninger og rådgivning indenfor vaskesystemer til alle brancher og køretøjer.