LASTBILVASK KØGE

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Køge. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Er du virksomhedsejer i Køge med egne lastbiler, er du sikkert bekendt med det ressourcekrævende arbejde, der ligger i at rengøre lastbilerne. Lastbilerne skal transporteres til specifikke vaskehaller, eller medarbejderne skal sættes i arbejde til den manuelle lastbilvask.

Hos NoviClean er vi specialister i vaskesystemer til store og tunge køretøjer, hvori vi har stort fokus på lastbiler. Vi kan derfor tilbyde dig en skræddersyet lastbilvask i Køge, så du altid kan vaske dine lastbiler, hvornår og hvor det end passer dig. Vi lytter til dine behov og ønsker, hvorefter vi går i gang med udviklingen af din lastbilvask i Køge.

Hos NoviClean har vi udviklet på vores vaskeanlæg og vaskehaller, så de kan rengøre dine lastbiler helt i bund, også selv steder, hvor man normalt ikke kan komme til med en manuel vask. Vores vaskeanlæg er opbygget med højtryksdyser, der kan rengøre lastbilen helt igennem.

Du er garanteret en sikker, effektiv og grundig lastbilvask, der ikke skader nogle dele på lastbilen, hvis du bestiller vores vaskeanlæg. Vi har stort fokus på kvaliteten af vores produkter, og vi har derfor også valgt at blive autoriseret distributør af InterClean Equipment vaskeanlæg, så du altid er garanteret en lastbilvask i Køge i høj kvalitet

Skån miljøet med vores vaskeanlæg

Vælger du NoviClean til at designe og udvikle en lastbilvask til din virksomhed i Køge, er du garanteret, at vi har miljøet i fokus. Vi benytter os af en unik blanding, som består af vaske- og plejekemi, der er sundt for miljøet.

Vi står klar til at servicere dig

Hvis uheldet skulle være ude, og der opstår nogle tekniske problemer med din lastbilvask i Køge, står vores serviceteam klar til at hjælpe dig. Vi kører gerne ud på hastebesøg, hvortil vi gør alt for at få anlægget op og køre hurtigt igen. Vi tilbyder naturligvis også en serviceaftale til dig, når du bestiller en lastbilvask i Køge fra os, så du altid opnår en god service.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for en lastbilvask i Køge, hører vi endelig gerne fra dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk