LASTBILVASK ODENSE

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Odense. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Er du ejer af en vognpark i Odense, har du sikkert igennem tiden opbygget forståelse for, hvor ressourcekrævende lastbilvask er. Hos NoviClean ønsker vi at gøre det nemmere for din virksomhed ved hjælp af din helt egen lastbilvask i Odense.

Hos NoviClean er vi specialister i vaskesystemer og vaskeanlæg til store køretøjer. Vi skræddersyer alle vores lastbilvaske, så de passer til virksomhedernes ønsker og behov. Med din helt egen lastbilvask i Odense, er du sikret en ekstra frihed, flere penge på bundlinjen og mindre ressourcekrævende arbejde, da du kan vaske dine lastbiler, lige så meget du vil, lige hvornår du vil.

Lastbilerne kører mange tusinde kilometer på landevejene, og de tager derfor masser af skidt med sig. Skidtet kan sætte sig specifikke steder, hvor man ofte ikke kommer til med en manuel rengøring. Sørges der ikke for en komplet rengøring, kan lastbilen ende med at blive nedbrudt. Med en lastbilvask fra NoviClean, er du garanteret, at vores vaskeanlæg kommer ind samtlige steder på lastbilen, og fjerner effektivt og grundigt alt det skidt, der end måtte sidde på lastbilen.

Når vi bygger din lastbilvask i Odense, benytter vi os af produkter fra vores samarbejdspartner, InterClean Equipment. Dette giver dig den sikkerhed, at vi kun benytter os af produkter og dele, der kommer af høj kvalitet.

Spar miljøet og dit vandforbrug

Hos NoviClean tænker vi naturligvis ind i vores fælles klima, hvorfor vi har udviklet en unik blanding af pleje- og vaskekemi, som er sundt for vores miljø. Du kan derfor være sikker på, at du skåner miljøet, hvis du vælger en lastbilvask i Odense fra os.

Foruden det har du muligheden for at holde omkostningerne nede til spild og vandforbrug ved hjælp af vores vandgenanvendingssystem.

Vælger du NoviClean til at designe og udvikle en lastbilvask til din virksomhed i Køge, er du garanteret, at vi har miljøet i fokus. Vi benytter os af en unik blanding, som består af vaske- og plejekemi, der er sundt for miljøet.

Vi sørger for service og reservedele

Skulle der opstå nogle tekniske udfordringer med din lastbilvask i Odense, kan du altid kontakte os. Vores serviceteam står altid klar til at hjælpe dig, og vi kommer gerne ud på hastebesøg, så vi hurtigt kan få dit vaskeanlæg op at køre igen. Skulle der opstå et behov for udskiftning af dele, har vi nem adgang til reservedele, som vi hurtigt kan få installeret.

Hvis uheldet skulle være ude, og der opstår nogle tekniske problemer med din lastbilvask i Køge, står vores serviceteam klar til at hjælpe dig. Vi kører gerne ud på hastebesøg, hvortil vi gør alt for at få anlægget op og køre hurtigt igen. Vi tilbyder naturligvis også en serviceaftale til dig, når du bestiller en lastbilvask i Køge fra os, så du altid opnår en god service.

Er du interesseret i at høre mere om en vaskehal eller lastbilvask i Odense, er du velkommen til at kontakte os.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk