LASTBILVASK PADBORG

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Padborg. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Driver du en vognpark i Padborg, kender du sikkert til det store ressourcekrævende stykke arbejde, der ligger i at holde dine lastbiler rene. Lastbilerne skal transporteres rundt til specifikke vaskehaller, og dette skal naturligvis koordineres med chaufførernes vagtplaner.

Hos NoviClean ønsker vi at gøre lastbilsvasken nemmere og mere overskuelig for dig. Vi er specialister inden for vaskesystemer og vaskeanlæg til store køretøjer, og vi kan tilbyde dig din helt eget og skræddersyet lastbilvask i Padborg. Vi lytter til dine ønsker og behov for en lastbilvask i Padborg, hvortil vi sørger for design og opbygning.

Med din helt egen lastbilvask, opnår du den ekstra frihed, kan du selv vælge hvor ofte, du ønsker dine lastbiler skal vaskes. Dertil er du også garanteret, at du mærker et mindre ressourcekrævende arbejde, eftersom du selv er herre over din lastbilvask i Padborg.

En lastbil drives igennem mange tusinde kilometer på diverse landeveje, og dertil opsamles der masser af skidt på køretøjet. Dette kan skabe problemer for køretøjet, hvis dette ikke bliver fjernet på korrekt vis, og det er desværre ikke altid lige til med en manuel vask af lastbilen. Vi kan derfor garantere dig, at når du bestiller din lastbilvask i Padborg fra os, at vores vaskeanlæg kommer helt i dybden med vasken af dine lastbiler.

Lastbilvask der skåner miljøet

Hos NoviClean lægger vi stort fokus på en grøn omstilling, og vi har i den forbindelse udviklet på vores blanding af pleje- og vaskekemi, så den er sund for miljøet. Du kan derfor med god samvittighed benytte dig af vores vaskeanlæg, uden bekymring for miljøet.

Dertil har vi også udviklet et vandgenanvendingssystem, der kan være med til at holde dit spild og vandforbrug nede, så du dermed sparer penge på bundlinjen. Læs mere om vores vandgenanvendingssystem her.

Hvis der skulle opstå problemer

Hvis uheldet skulle være ude, og der opstår nogle tekniske problemer med din lastbilvask i Padborg, står vores serviceteam klar til at hjælpe dig. Vi kan hurtigt komme ud på hastebesøg og finde frem til problematikken. Skulle der være behov for nye reservedele, kan vi nemt og hurtigt skaffe disse hjem, hvorefter de kan installeres på vaskeanlægget.

Er du klar til at høre mere om dine muligheder for en vaskehal eller lastbilvask i Padborg, står vi klar til at høre fra dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk