LASTBILVASK STØVRING

Få en unik og skræddersyet lastbilvask til din virksomhed i Støvring. Vores lastbilvask er fuldautomatisk, nemme at vedligeholde og er specialdesignede til at levere resultater.

Har du ansvaret for vognparken i virksomheden, er du helt sikkert også bekendt med det store arbejde, der ligger i at holde lastbilerne rene. Der skal koordineres i vagtplanerne for alle chaufførerne, så de kan komme forbi den nærmeste vaskehal, og man kan ikke altid vide sig sikker på, om der er kø ved vaskehallen. Det er derfor ikke blot ressourcekrævende, men det koster også virksomheden penge for hver gang, at en lastbil skal vaskes.

Hos NoviClean kan vi hjælpe jer med at få en nemmere tilgang til en lastbilvask i Støvring. Vi er specialister inden for vaskeanlæg og vaskehaller til store erhvervskøretøjer, og vi designer samt installerer et vaskeanlæg til dig, så du får din helt egen lastbilvask i Støvring. På denne måde er du garanteret, at du slipper for det ressourcekrævende arbejde, og du har fri adgang til lastbilvasken, lige når det passer dig.

Vi skræddersyer en lastbilvask til din virksomhed Støvring, hvor vi har taget udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi har et samarbejde med InterClean Equipment, hvilket er vores og din sikkerhed for, at vi kun benytter os af dele til lastbilvasken, der kommer i ekstra høj kvalitet.

Vi har igennem flere år erfaret os, hvor meget skidt og snavs der opsamles på en lastbil, og det er derfor ikke altid lige til at komme til med en manuel vask. Vi har derfor designet vores udstyr således, at det kan komme ind samtlige steder på lastbilen, så du er garanteret en effektiv og hurtig lastbilvask, hver gang.

Vi har fokus på bæredygtighed

Bæredygtighed er et stort fokus hos os, og vi har i den forbindelse lavet et samarbejde med Sense of Smell, som er vores leverandør af den unikke og miljøvenlige vaske- og plejekemi, som installeres sammen med lastbilvasken.

Forebyggende vedligehold og service

Vi designer og leverer ikke kun din lastbilvask i Støvring, vi sørger naturligvis også for at yde service, hvis der skulle ske nogle tekniske udfordringer. Vores team står straks klar til at komme på hastebesøg, hvortil vi hurtigst muligt får vaskeanlægget op og køre igen.

Vi tilbyder også service- og vedligeholdelsespakker, hvor vi kommer på servicebesøg, og gennemgår din lastbilvask fra top til tå. Du bestemmer selv, hvor ofte vi skal komme forbi.

Hvis du er interesseret i at høre mere om en lastbilvask i Støvring, hører vi mere end gerne fra dig.

Få et tilbud

Skal vi kontakte dig?

Er du interesseret i et vaskeanlæg til tunge køretøjer? Vi samarbejder med vaskeudstyrsproducenter, der specialdesigner vaskeanlæg og vandgenanvendingsanlæg til de fleste sektorer med tunge køretøjer.

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig. 

Navn*
Morten Vagnholm - Programmør og tekniker hos NoviClean

Morten Vagnholm

Indehaver og Tekniker

(+45) 30 29 29 22
mv@noviclean.dk